Domov » Lepota & zdravje » Kourtney Kardashian razkrila, da ima na glavi plešast predel

Kourtney Kardashian razkrila, da ima na glavi plešast predel

Lepota & zdravjeVIP
Kourtney Kardashian razkrila, da ima na glavi plešast predel
📷 Kylie Cosmetics / Instagram

Kourtney Kardashian je hitro ukrepala, ko je odkrila plešasto mesto na svoji glavi.

V nedeljskem napovedniku za 17. sezono serije Keeping Up with the Kardashians se je Kourtney odpravila k zdravniku, da bi odpravila težavo z lasiščem.

“Danes grem na PRP (s trombociti bogato plazmo), kjer ti odvzamejo kri in plazmo vbrizgajo v glavo, da bodo lasje ponovno začeli rasti,” je pojasnila 40-letnica.

Med obiskom z doktorjem Jasonom Diamondom je ta resničnostni zvezdnici povedal, da bo lahko “trajalo dolgo”, preden se bo stanje normaliziralo. “Vsekakor mislim, da bi morali tam vbrizgati nekaj injekcij. Mislim, da potrebujete dve ali tri serije, morda enkrat na mesec naslednje tri mesece in menim, da bo vse v redu.”

Oboževalci so bili prvič opozorjeni na težave z lasmi Kardashianke v napovedniku za novo sezono, v katerem je Kim Kardashian West svetovala sestri, naj gre v bolnišnico. “Kourtney, na vrhu glave imaš res velik predel,” je dejala 38-letnica. “Poglej dol, Kourtney. O moj bog, bojim se za tvoje življenje. Si že videla to?”

“Ne, ampak ga čutim,” je odgovorila njena starejša sestra in pojasnila, da je za izpad las verjetno kriv izredno tesen, visok čop, ki ga je nosila na februarski Met Gali.

Čeprav je Kim menila, da težava zahteva takojšnjo pomoč, pa se sestra s tem ni strinjala. “Kourtney, tvojih las ni več. Plešasta si. Takoj moraš v bolnišnico,” je zaskrbljena rekla Kim. “Ne grem v bolnišnico,” je odgovorila njena starejša sestra.