Kris Jenner končno spregovorila o Kiminem ropu v Parizu

Resničnostna serija Keeping Up with the Kardashians je dala povsem nov pridih resničnostnim serijam, saj se družina pred kamerami ne zadržuje in popolnoma nič ne ostane skrito za štirimi stenami. V prvem napovedniku za novo sezono priljubljene serije lahko vidimo, kako Kim podoživlja rop v Parizu, ki se je zgodil lanskega oktobra. Zvezdnica razlaga, kako so zamaskirani možje vdrli v njeno hotelsko sobo, ji grozili s pištolo, jo zvezali in ukradli nakit, vreden več milijonov dolarjev. In kot si lahko predstavljamo, je bil to izjemno stresen trenutek.

Kris Jenner si posnetka niti ni mogla pogledati v celoti. Med gostovanjem v pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show je razkrila: “Gledala sem epizodo in kar naenkrat me je začelo zvijati. In videla sem samo delček. Niti nisem mogla gledati celotnega posnetka, ker je bil tako grozen. To je bilo res strašno obdobje in da se nekaj tako groznega zgodi nekomu, ki ga imaš tako zelo rad. To je tako – oh – vsakič me stisne, ko samo pomislim na to.”

Kris, ki je tudi izvršna producentka KUWTK, je opozorila tudi na to, da “nihče ne more prvih nekaj minut gledati posnetka, ne da bi postal histeričen.” Tudi njo začnejo oblivati čustva vsakič, ko razpravlja o tem. “Resnično neverjetno je poslušati njeno [Kimino] razlaganje … in to počne korak za korakom.” Ta čustven trenutek se bo po televiziji predvajal šele v drugi polovici nove sezone.

Snemanje je bilo po incidentu za nekaj časa ustavljeno, vendar pa je Kris razkrila, da je ponovno snemanje serije pravzaprav pomagalo Kim, da si je opomogla po katastrofalnem incidentu. “Ko smo zopet začeli snemati, je bila Kim logično zraven, saj vsi skorajda živimo skupaj na isti ulici,” je matriarhinja družine Kardashian-Jenner povedala Ellen. “Začeli smo snemati in izkazalo se je, da je bila to na nek način terpija zanjo. Da nam je vse razložila in nas popeljala skozi dogodek.”

Kim upa, da bo njena izpoved v prihajajoči epizodi ljudem odprla oči, kako travmatična je taka izkušnja. “Veste kaj, spremenilo je način, kako zdaj živimo in kako skrbimo za svoje otroke in vnuke. Je kar proces,” je razkrila Jennerjeva.

Ne spreglej tudi seksi preobrazbe: Kim Kardashian iz dolgolase rjavolaske postala kratkolasa blondinka!