Kylie Jenner nehote razkrila intimno fotografijo s Timotheejem Chalametom

Ljubezen je brez dvoma v zraku! Kylie Jenner, ki je trenutno na milanskem tednu mode, je nehote razkrila ozadje svojega iPhona – intimni selfie z njenim fantom Timotheéjem Chalametom zelo od blizu. Fotografijo je razkril Elle Mexico, ki jo je objavil na svojem Instagram profilu.

Na fotografiji lahko vidimo 26-letno ustanoviteljico znamke Kylie Cosmetics, ki nosi sončna očala, v roki pa drži svoj iPhone z zelo jasno vidnim ekranom in fotografijo, ki krasi ozadje. Kylie se je 21. septembra udeležila modne revije znamke Prada za pomlad/poletje 2024, za katero je oblekla oprijeto črn obleko s puli ovratnikom in krilo iz kristalov.

Čeprav so se romantične govorice o Kylie in Timotheéju pojavile že aprila letos, ko so Kyliein avto opazili na dovozu igralca, sta se prvič skupaj pojavila v javnosti šele pred nekaj tedni, natančneje 4. septembra, ko sta se skupaj udeležila koncerta Beyoncéjine svetovne turneje Renaissance World Tour na stadionu SoFi v Los Angelesu, kjer sta vso noč plesala in se poljubljala, medtem ko sta uživala v koncertu.

Preberi si tudi:
Kylie Jenner, Timothee Chalamet - Modna.si

Kylie Jenner in Timothee Chalamet prvič ujeta med poljubljanjem!

TMZ je ujel Kylie Jenner in Timotheeja Chalameta med poljubljanjem! 26-letna resničnostna zvezdnica in 27-letni igralec sta bila v ponedeljek, 4. septembra v Los Angelesu skupaj na koncertu…