Domov » Moda & stil » Kylie Jenner priznala: “Imam problem!”

Kylie Jenner priznala: “Imam problem!”

Moda & stilVIP
Kylie Jenner priznala: “Imam problem!”
📷 Kylie Jenner / Instagram

22-letna lepotna mogulka je velika ljubiteljica mode, tako da ne preseneča dejstvo, da ima eno najbolj zavidanja vrednih kolekcij čevljev, kar smo jih kdajkoli videli. Skoraj šest mesecev po tem, ko je Forbes Kylie Jenner razglasil za najmlajšo milijarderko na svetu, ki je sama ustvarila svoje bogastvo, je zvezdnica oboževalcem ponudila vpogled v svojo drago oblikovalsko obutev.

Potem ko je nakupila ogromno novih čevljev, je Kylie objavila serijo fotografij svojih dragih nakupov, med katerimi so bili čevlji znamk Gucci, Bottega Veneta in Balenciaga.

“Danes sem nakupovala čevlje” je Kylie zapisala na fotografiji, na kateri ima obute 1.250 dolarjev vredne s kristali okrašene Gucci sandale. Na fotografiji pa sta tudi dva para 995 dolarjev vrednih Balenciaga sandal, ene v črni, druge v beli barvi.

(Kylie Jenner / Instagram)

Nato je Kylie pozirala še z rdečimi salonarji Balenciaga, ki se zavežejo okoli gležnjev, sama pa je imela okoli gležnjev zapeto nagležnico.

(Kylie Jenner / Instagram)

Na koncu pa je zvezdnica pokazala še svoje nove usnjene sandale Bottega Veneta v čokoladni barvi, vredne 690 dolarjev.

(Kylie Jenner / Instagram)

Ko je Kylie zaključila nakupovanje čevljev, je zvezdnica serije Keeping Up with Kardashians objavila fotografijo svoje celotne kolekcije čevljev, ki jih je organizirana po znamki in barvi.

“Imam težavo ??” je Kylie v šali zapisala na fotografiji, na kateri so med drugim čevlji znamk Tom Ford, Balenciaga, Gucci itd.

(Kylie Jenner / Instagram)