Domov » VIP » Nikol ne uganeš, koliko premoženja ima že Kylie Jenner!

Nikol ne uganeš, koliko premoženja ima že Kylie Jenner!

VIP
Nikol ne uganeš, koliko premoženja ima že Kylie Jenner!
📷 Kylie Jenner / Instagram

Najmlajša članica družine Kardashian-Jenner je v le dobrih dveh letih ustvarila pravo bogastvo. Potem, ko je Kylie Jenner februarja 2016 na lepotni trg lansirala famozne “lip kite” (tekoča šminka + črtalo za ustnice) pod svojo lastno znamko Kylie Cosmetics, se je njeno premoženje le večalo in večalo.

Lepotna znamka Kylie Cosmetics zdaj vsebuje še ogromno drugih dekorativnih izdelkov, med drugim senčila za veke, osvetljevalce in črtala za oči, če jih naštejemo le nekaj. Omejena praznična kolekcija, ki jo je Kylie lansirala novembra 2016, pa je naredila pravo eksplozijo v prodaji, saj je bilo v le 24-ih urah prodanih za 19 milijonov dolarjev (dobrih 16 milijonov evrov) izdelkov, od ustanovitve znamke in vse do danes pa je bilo skupaj prodanih že za 630 milijonov dolarjev (skoraj 538 milijonov evrov) izdelkov. In Kylie je 100% lastnica podjetja.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Prav zaradi tako uspešne prodaje pa je Kylie, po poročanju revije Forbes, z 900 milijoni dolarjev (768 milijonov evrov) postala najpremožnejša članica Kardashian-Jenner klana in je trenutno na 27. mestu najbogatejših žensk v Ameriki, ki so same ustvarile svoje bogastvo.