Domov » VIP » Lady Gaga in njena dvojnica izgledata IDENTIČNO!

Lady Gaga in njena dvojnica izgledata IDENTIČNO!

VIP
Lady Gaga in njena dvojnica izgledata IDENTIČNO!
📷 Profimedia

Plus še nekaj ostalih dvojnic, ki izgledajo kot njihovi slavni “originali”!

Te povsem običajne damice, ki ne živijo v soju slave, skorajda ne bi mogle biti bolj podobne nekaterim svetovno znanim zvezdnicam. Od Lady Gage, Selene Gomez pa do Katy Perry, vse te zvezdnice bi na intervjuje in slikanja z lahkoto poslale svoje dvojnice in nihče ne bi niti opazil razlike!

Lady Gaga & Amethyst Rose

18-letnica pravi, da če bi za vsakič, ko ji kdo reče, da je podobna Lady Gaga dobila dolar, bi bila zelo bogata.

Selena Gomez & Sofia Solares

Instagram 22-letne Mehičanke je preplavljen s komentarji, da izgleda kot slavna pevka. Kljub vsemu pa Sofia pravi: “Vedno se trudim biti jaz. OK je, da izgledam kot ona, vendar nočem izgubiti same sebe in poskušati biti nekdo, ki nisem.”

Gigi Hadid & Iza IJzerman

Nizozemski model Iza si deli očarljive poteze z enim od najbolj znanih obrazov v manekenski industriji. “Da sem si podobna z njo, je nekdo prvič omenil na Instagramu,” je Iza povedala za Refinery29. “Ko sem podpisala pogodbo z MiLK, so objavili fotografijo z napisom ‘Nova oblinasta Gigi Hadid’ in to je bil trenutek, ko sem spoznala, da je to morda res!”

Katy Perry & Francesca Brown

Igralka in Katyjina imitatorka bi lahko pretentala tudi najbolj zveste oboževalce znane pevke. “Povsod me zamenjujejo zanjo,” je Britanka povedala za Elle. “Ljudje tečejo za mano; Grem po nakupih in otroci tečejo za mano. Šla sem na glasbeni festival v Londonu in tam so bile kamere in množica ljudi, ki so se želeli slikati z mano. Vsi so mislili, da sem ona!”

Ali si videla tudi, kako zelo podobni sta si Rihanna in TA deklica?