Domov » VIP » Uaaau! Meghan Markle razkrila še nikoli videne fotografije iz časa nosečnosti

Uaaau! Meghan Markle razkrila še nikoli videne fotografije iz časa nosečnosti

VIP
Uaaau! Meghan Markle razkrila še nikoli videne fotografije iz časa nosečnosti
📷 Profimedia

Meghan Markle je bila v času nosečnosti z Archiejem Harrisonom veliko bolj zaposlena, kot je izgledalo na prvi pogled. V zakulisju nosečnosti, torej med pripravami na porod, je vojvodinja pripravljala tudi gostujoči članek za septembrsko izdajo britanskega Vogue-a. In ne le to, na skrivaj je obiskovala tudi dobrodelno organizacijo Smart Works, ki pomaga ranljivim in dolgotrajno brezposelnim ženskam, da si povrnejo veščine in samozavest za zaposlitev.

Da bi proslavila svojo novo linijo poslovnih ženskih oblačil – z njo bo pomagala organizaciji Smart Works – ki jo je ustvarila skupaj s svojo dobro prijateljico in modno oblikovalko Misho Nonoo, je Meghan na Instagram profilu @SussexRoyal objavila nekaj fotografij iz zakulisja sestankov še v času, ko je bila v veselem pričakovanju.

37-letna novopečena kraljeva mamica je k sodelovanju povabila tudi znamke Marks & Spencer, John Lewis & Partners ter Jigsaw in vsi so se strinjali, da bodo upoštevali sistem ena-za-ena: torej, ko stranka kupi eno oblačilo, enega podarijo v dobrodelne namene.

Te zanima, kako bo Meghan Markle čez dva dni praznovala svoj 38. rojstni dan in kako se je spremenila, odkar je postala vojvodinja?