Lepotne skrivnosti makeup artista družine Kardashian-Jenner

Spoznaj 20-letnika, ki je odgovoren za najbolj všečkane selfie-je na instagramu.

Ariel Tejada je mlad makeup artist, ki mu svoje obraze zaupajo največje zvezdnice. ‘Spolirana’ slika Kim Kardashian in Amber Rose je nosila podpis #makeupbyariel. Kaj pa Kylie-jin popoln makeup za Pumino kampanijo? Zopet podpisana z #makeupbyariel. In ‘krivec’ za sijoči obraz Kendall Jenner na vse rdečih preprogah? Jap, uganila si.

?☕️?…… Lol Yesterday’s Glam on @kimkardashian #MakeupByAriel #kimkardashian

A photo posted by Ariel Tejada (@makeupbyariel) on

“Kar poletel sem iz nič na 100 tisoč sledilcev,” pravi 20-letni makeup artist. Komaj dve leti po maturi, je Ariel prišel od prakticiranja makeup videzov na svoji sestrični v New Yorku do ličenja svetovno znanih osebnosti.
“Včasih sem se spodbujal tako, da sem si konstantno govoril ‘Jaz sem najboljši makeup artist na svetu’. Zaradi načina, kako sem si to govoril in kaj sem si mislil o sebi, so me ljudje začeli tudi tako dojemati. In tako sem začel dobivati ponudbe za delo,” razlaga Ariel, čigar prva večja stranka je bila Lilly Ghalichi z resničnostne serije Shahs of Sunset.

Vse pa se je spremenilo, ko mu je privatno sporočilo poslala Kylie Jenner.

“Vprašala me je, če bi jo lahko naličil. Znorel sem. Mislil sem si ‘O moj bog, pisala mi je 14 minut nazaj, jaz pa ji še vedno nisem odpisal. Ne bo mi odgovorila!'” Kylie je odpisala, Ariel pa je nemudoma bukiral let v Los Angeles. “Prišel sem tja, jo naličil, potem pa me ni več spustila iz rok. Kylie mi je resnično spremenila življenje.”
Ariel seda živi v Zahodnem Hollywoodu in dela s celotno družino. “Vsak dan se zbudim ob najlepših ženskah na svetu. To je neverjetno.”

V nadaljevanju si preberi Arielove nasvete za popoln sijaj kože, brezhibno kožo in, seveda, najbolj zaželene polne ustnice.

POMIRJEVALNA VLAŽILNA KREMA JE MOJE SKRIVNO OROŽJE

“Brezhiben nanosa podlage se začne z izdelki za nego kože. Ne bi mogel živeti brez dobre pomirjevalne vlažilne kreme. Všeč mi je Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer – ta je odlična za pod ličila.”

INVESTIRAJ V KREMO ZA OKOLI OČI

“Dobra krema za okoli oči je zelo pomembna zato, ker si nikoli ne želiš, da bi se korektor usedel v fine linije. Navdušen sem nad Tatcha Revitalizing Eye Cream. Pred spanjem bi morala res obilno nanesti kremo za okoli oči, da je predel dobro hidriran, kajti ponoči izgubiš skozi telo veliko tekočine, zato je bolje, da je naneseš več in se bo krema tekom noči postopoma vpijala.”

NI TI POTREBNO KOMPLICIRATI S KONTURO

“Če si želiš osvetliti obraz in ustvariti konturo, potem potrebuješ korektor, ki je odtenek ali dva svetlejši od tena tvoje kože in ga naneseš na sredino obraza. Za konturo pa potrebuješ podlago, ki je en ali dva odtenka temnejša od tena tvoje polti. Pri ličenju se vse vrti okoli plastenja. Sam zelo rad uporabljam kremne podlage. Zelo všeč so mi od Tom Ford-a, saj se da z njimi ustvariti zelo prosojen videz ali pa polno prekrivnega.”

VSE JE V OSVETLJEVANJU

“Obožujem lep sijaj. V zadnjem času sem obseden s tem: ustvarjanje sveže in sijoče kože, ki vseeno izgleda glamurozno. Sam zelo rad uporabljam tekoči ali kremni osvetljevalec pod fiksirnim pudrom – po nanosu podlage. Med kremnimi mi je najbolj všeč BECCA Shimmering Skin Perfector v odtenku Opal, ki ga nanašam na vrh ličnih kosti, po sredini nosu, na sredino brade, na cupid’s bow (vrh ustnice). Ko na vsa mesta naneseš kremni osvetljevalec, lahko preko naneseš še osvetljevalec v prahu, ki bo samo še bolj poudaril sijaj. Od pudrastih pa mi je najbolj všeč Anastasia Beverly Hills So Hollywood.”

SENČILO LAHKO PREOBLIKUJE TVOJE OČI

“Če si želiš ustvariti bolj mandljasto obliko oči, nanesi temno senčilo na zunanji kotiček veke. Če želiš ustvariti bolj okroglo obliko oči, potem nanesi senčilo okoli in okoli svojih oči. Bronasti in topli rjavi odtenki so bolj kot ne postali že kar moj zaščitni znak. So zelo univerzalni, saj nikoli ne moreš udariti mimo z naravnimi toni.”

KO SI V DILEMI, DODAJ TREPALNICE

“Obstajajo trepalnice za čisto vsak videz. Sem velik lubitelj trepalnic Lilly Lashes. Lilly Ghalichi sem pomagal oblikovati kolekcijo, ene izmed mojih najljubših pa se imenujejo Paris. So zelo tanke trepalnice, zato se da z njimi ustvariti resnično čudovit naravni videz. Če nanje naneseš malo maskare, jih še bolj poudariš, vendar so že same po sebi odlične. So zelo univerzalne.”

USTVARI VIDEZ POLNIH USTNIC

“Ustnice s svinčnikom obrobi malenkost izven roba, nato pa jih v celoti pobarvaj s svinčnikom, saj bo zaradi tega šminka, ki jo boš potem nanesla na ustnice, veliko bolj obstojna.”

“Obožujem glos. Kylie je nedavno izdala svojo kolekcijo glosov in obseden sem z njimi. Mislim, da bi vsaka morala imeti vsaj en odtenek v svoji kolekciji. Dober glos poživi celotni videz. Koža lahko včasih izgleda preveč mat in pusto in če ji želiš vnesti malo življenja, je vse ka rmoraš narediti, nanesti lip gloss.”

ZAKLENI MAKEUP S FIKSIRNIM SPREJEM

“Ko zaključiš z ličenjem, obvezno posprejaj obraz s fiksirnim sprejem. Sam na koncu vedno uporabim Tatcha Luminous Dewy Skin Mist, ki doda koži resnično lep sijaj. Makeup zaradi spreja ne bo izgledal pudrasto na obrazu, ampak kot tvoja koža.”