Lepotni trik: Kako enostavno narediti privzdignjeno kito

Viralni trik, ki je navdušil že mnoge!

Lase je zelo preprosto speti v čop ali s sponko. Traja le nekaj minut in do konca dneva lasje stojijo na mestu.

Ampak za takrat, ko si želiš pričeski dodati piko na i, so kite odlična alternativa. Kite, narejene s prepletanjem treh pramenov las, so enostavne in elegantne.

Ne glede na to, kako lepo izgleda ta brezčasna pričeska, pa moraš priznati, da se zelo hitro razpusti, še posebej, če imaš bolj aktiven dan. In tudi, če se elastika ne odveže, se kita lahko povesi. Jamie Vandenberg je na svojem TikTok profilu objavila video, v katerem prikazuje, kako enostavno ustvariti privzdignjeno kito, za viralni trik pa potrebuješ dve gumici za lase in eno boš uporabila že pred pletenjem kite.

@jamielvandenberg No more saggy, falling apart braids👀 #hairtutorial #hairstyle #hairtok #braids ♬ Cruel Summer – Taylor Swift

Postopek začneš tako, da razdeliš lase na tri dele in srednji pramen las spneš s čim tanjšo oziroma neopazno elastiko pri lasišču. Nato dvigni lev pramen las in ga povleci preko srednjega, ki je spet z elastiko na desno stran, desni pramen las pa preko srednjega na levo stran, da popolnoma prekriješ elastiko. Nato spleti kito iz treh pramenov kot jo običajno. To je to!