Seann William Scott razkril, kako BIZARNO nizko plačilo je dobil za vlogo v filmu Ameriška pita

Vsi, ki so odraščali v 90-ih letih prejšnjega stoletja, se zagotovo spomnijo priljubljenega filma Ameriška pita in vseh njegovih nadaljevanj.

Seann William Scott, ki je v priljubljenemu filmu igral Steva Stiflerja, je v nedavnem intervjuju v oddaji Rick Eisen Show razkril, kako slabo je bil plačan za vlogo v prvem delu filmske uspešnice Ameriška pita, ki je izšla leta 1999.

Seann je razkril, da je po snemanju odšel delat v živalski vrtu v Los Angelesu in prodajal churrose, saj so mu za igro v filmu plačali le štirimestno vsoto in sicer 8000 dolarjev.

Igralec je povedal, da je imel še eno službo, medtem ko je “čakal na izid filma”, preden je odšel v LA ZOO, kjer je delal le “dva dni.”

Film, katerega snemanje je stalo 11 milijonov dolarjev, je na svetovni ravni v blagajno prinesel neverjetnih 235 milijonov dolarjev. Medtem ko je Scott prejel nizko plačilo za prvi del, pa naj bi s soigralcem Jasonom Biggsom prejela vsak po 5 milijonov dolarjev za ponovitev svojih vlog v filmu American Reunion leta 2012.

Preberi si tudi:
Moraš videti! Zvezdniki filma Ameriška pita ob 20. obletnici posneli selfie

Moraš videti! Zvezdniki filma Ameriška pita ob 20. obletnici posneli selfie

Si lahko misliš, da je minilo že 20 let, odkar je bil objavljen prvi del filma Ameriška pita?! Klasična komedija je 9. julija 1999 ugledala kinematografska platna in…