Sofia Vergara v resnici vzvišena in nesramna?

Sofia Vergara, ki pred kamerami pogosto igra smešne in zabavne vloge, pa naj bi bila, ko kamere ugasnejo, vsej prej kot to. Teresa Giudice je Sofio označila za najbolj nesramno zvezdnico, kar jih je kdaj srečala.

Med zadnjo epizodo njenega podkasta “Namaste B$tches” je zvezda franšize Real Housewives spregovorila o tem, kaj se je zgodilo, da tako čuti do igralke humoristične serije Modern Family.

V epizodi se je Teresa spomnila, da je Sofio spoznala leta 2017 v zakulisju neke pogovorne oddaje in povedala, da se Sofia “ni želela” fotografirati z njo.

Teresa, ki se je v epizodi podkasta norčevala iz Sofijinega naglasa, je nato izjavila, da bi morala biti Sofia prijazna, ker je priseljenka.

“Oseba za odnose z javnostjo Sofije Vergara in moja oseba za odnose z javnostjo sta se pogovarjali in predvidevam, da sta rekli: ‘Slikajmo skupaj Tereso in Sofio,'” je povedala. “Nisem želela slike z njo. Nikoli nisem prosila za slikanje z nikomer. [Je] najbolj nesramna ženska, kar sem jih kdaj srečala.”

Teresa je nadaljevala in dodala, da jo je njeno “celotno vedenje” odvrnilo, prav tako pa je “slišala, kako je rekla svojemu predstavniku za odnose z javnostjo: ‘Zakaj me siliš, da se slikam s to gospo?’ Jaz sem si mislila: ‘Oprosti?’ Nisem se hotela slikati s tabo! Nikoli nisem prosila, da bi se slikala s teboj.”

“Rekla sem si: ‘Kako nevljudno. Nisi skromna oseba. Pozabila si, od kod si prišla.'”

Teresa je nato dodala: “Ni bila že od štarta na vrhu. Pozabila je, od kod prihaja. Zares ni prizemljena oseba. Res nisem njena oboževalka.”

Preberi si tudi:
Sofia Vergara, Joe Manganiello - Modna.si

Razhod, ki ga ni nihče pričakoval! Sofia Vergara in Joe Manganiello se ločujeta

Sofia Vergara in Joe Manganiello po 7-ih letih končujeta svoj zakon in gresta vsak svojo pot. Par, ki se je leta 2015 poročil v Palm Beachu na Floridi,…