fbpx

Letošnji največji spomladanski modni trend z lahkoto narediš kar sama doma

En preprost dodatek bo oblačilom vdahnil popolnoma novo življenje…

Nič nimamo raje od trendov, ki jih lahko naredimo same doma za veliko ceneje. In kar predstavljaš si lahko, kako smo bile navdušene, ko smo opazile, da so največji trend letošnje pomladi/poleti cvetlične vezenine!

Na jeansu ali bombažu, tako prestižne kot cenovno ugodne znamke so v trenutku posvojile trend in modni navdušenci so kaj hitro sledili trendu ter modne kose začeli objavljati na socialnih omrežjih.

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on


Gre za živahne in zapletene cvetlične vezenine, ki zelo lepo izstopajo na enobarvnih oblačilih. In najboljše pri vsem skupaj? Ne bi moglo biti bolj enostavno posodobiti stara oblačila – ali gre za stare ‘skinny’ kavbojke ali pa T-majico – da izgledajo zopet kot nova in po zadnji modi.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on


Vse, kar potrebuješ je nekaj lepih izvezenih cvetličnih našitkov za jeans in likalnik. V le nekaj sekundah imaš nov, vroč kos oblačila, ki ga boš lahko nosila vse do konca poletja.


Ne spreglej tudi, kateri bo najbolj simpatičen lepotni trend letošnjega poletja in katere 4 spomladanske trende boš želela nositi znova in znova!