Kylie Jenner ponesreči razkrila, da je imela plastično operacijo?

Kylie Jenner je že priznal, da si že več let povečuje ustnice z začasnimi polnili – to pa je tudi vse, kar je priznala. Njeni oboževalci že dlje časa špekulirajo, da si je zvezdnica popravila veliko več na svojem telesu – govorice, ki jih je Kylie večkrat zanikala – in zdi se, da je lepotna mogulka v novem fotošutingu za revijo Flaunt to tudi končno priznala.

Fotografiranje z Barbie tematiko je na nek način že element umetnega – samo poglej si to platinasto blond lasuljo! Kylie je pod fotografijo na Instagramu zapisala citat iz pesmi “Barbie Girl”, ki jo je leta 1997 prepevala skupina Aqua: “life in plastic it’s fantastic” (“plastično življenje je fantastično”). Ta opis je precej smiseln glede na tematiko fotografiranja, vendar pa njeni oboževalci tega ne vidijo tako. To pa zato, ker je na (zgornji) fotografiji tudi zelo očitna črta ob strani Kylie-jinih prsi, ki je do zdaj še nikoli nismo opazili na njenih fotografijah. Oboževalci v komentarjih pod fotografijo špekulirajo, da zvezdnica z opisom fotografije ni samo potrdila plastične operacije – povečanje prsi – ampak tudi razkrila dokaz.

Najmlajša Jennerka je pred časom že izjavila, da nima popolnoma nič proti plastičnim operacijam, vendar da si je sama popravila samo ustnice. Govorice o povečavi prsi že leta konstantno zanika: “Resnica je, da sem odrasla, da sem se zredila za 7 kilogramov in moje telo se je spremenilo; vsekakor sem bolj zaobljena,” je Kylie izjavila leta 2015. Zdaj pa se zdi, da je namesto boja proti obtožbam raje na fotografiji kar vse razkrila.

Te zanima, kdo bo zvezda novega Kardashian-Jenner resničnostnega šova in ali bo Kylie Jenner zasedla mesto Kim v družini Kardashian?