Limonini nohti so letošnji najbolj vroč poletni trend

Ko nekdo omeni “rumene nohte”, si ponavadi predstavljamo porumenele nohte, ki ne izgledajo ravno privlačno. Ampak, letošnje poletje se bo vse spremenilo, saj bodo prav rumeni (ne porumeneli!) nohti v barvi limone najbolj svež trend manikure poletja 2024 – sončni odtenki sicilijanske limone, sončno rumene in neonske barve bodo prevzeli naše nohte.

Ne glede na to, ali radi eksperimentirate z nail artom ali imate raje preprosto in umirjeno pastelno manikuro, rumeni nohti lahko ustrezajo vsakomur. Zabavajte se in se poigrajte z limonastimi ali sončnimi odtenki, poskrbite za šik izgled z nežnim kremnim odtenkom ali pa naj nohti izstopajo že na daleč z neonsko rumeno.

Rumena morda ni tako pogosto nanešena na nohte kot nekateri drugi odtenki, a že sam pogled nanjo neverjetno dvigne razpoloženje. Poleg tega je to odtenek, ki lahko ustreza vsem in ga je lažje kombinirati, kot si morda mislite.

Če je neon barva na vseh nohtih morda za vas nekoliko preveč, lahko to enostavno rešite tako, da z živahnim rumenim odtenkom nalakirate le dva nohta, ostale pa v nevtralnem kožnem odtenku, ali pa ustvarite francosko manikuro, da vse nohte nalakirate s kožnim lakom, na konice nohtov pa nanesete neon rumen lak (ali obratno, da z rumenim lakom nalakirate vse nohte, konice pa obarvate s kakšnim svetlim pastelnim odtenkom). Opcija pa je tudi, da z neon rumenim lakom naredite le pike na nohtih. Možnosti so zares neskončne.

Spodaj najdete nekaj navdiha za rumene nohte…

Pastelna perfekcija

Sonce v steklenički

Poletne konice

Osvežujoča limonada

Pastelna manikura Selene Gomez

Limonina lizika

Masleni nohti

Limonska svežina

Poletni abstrakt