Šokantni posnetek razkril, kako je Diddy fizično napadel Cassie

Na novo objavljeni posnetek varnostnih kamer podpira nekatere trditve o fizični zlorabi, za katero je Cassie Ventura obtožila Seana “Diddyja” Combsa v tožbi, ki je bila že poravnana.

Konec leta 2023 je 37-letna pevka svojega nekdanjega partnerja v tožbi obtožila posilstva in fizične zlorabe.

Zadevo sta poravnal izven sodišča en dan po vložitvi tožbe. Vendar je Diddyjeva pravna ekipa trdila, da poravnava ni bila “priznanje kršitve” z njegove strani.

V petek, 17. maja pa so se pojavili posnetki varnostnih kamer iz hotela v Los Angelesu in izgleda, da potrjujejo incident zlorabe, ki ga je Cassie opisala v prijavi.

Posnetek je pridobil CNN in naj bi bil iz hotela InterContinental v Century Cityju v Los Angelesu, posnetek pa je nastal dne 5. marca 2016.

Na posnetku, ki vsebuje posnetke več kamer, lahko vidimo Diddyja, kako teče po hotelskem hodniku in lovi Cassie. Nato jo zgrabi, vrže na tla in dvakrat brcne.

Diddy nato zgrabi Cassie in jo vleče po tleh. Cassie se nato vrne do dvigala, kjer poskuša opraviti klic preko hotelskega telefona. Diddy se vrne in je porine v kot, nato pa vrže nek predmet v njo.

V svoji tožbi se je Cassie sklicevala na “odštekanost”, ki se je zgodila v hotelu v Los Angelesu leta 2016. Trdila je, da je bil Diddy pijan in da jo je udaril v obraz, zaradi česar je imela črno oko.

V skladu s tožbo naj bi Diddy plačal 50.000 dolarjev za pridobitev varnostnih posnetkov.

Preberi si tudi:
Kimora Lee Simmons, Cassie, Sean Diddy Combs - Modna.si

Ženske razkrivajo vse več temnih plati Seana “Diddyja” Combsa

Nedavno je nekdanja dolgoletna partnerka Cassie vložila tožbo proti Seanu “Diddyju” Combsu, v kateri ga obtožuje posilstva in fizične zlorabe. Njegov odvetnik se je že odzval in zanikal…