Ljubezen, nega kože in prihranki: FOREO za lepše valentinovo

Ko ljubezen napolni zrak, vas FOREO, vodilna svetovna blagovna znamka medicinske kožne tehnologije, vabi, da valentinovo preživite bolje. Ne glede na to, ali nameravate razvajati svojo ljubljeno osebo ali si privoščiti nekaj ljubezni do sebe, FOREO ponuja neustavljive popuste do 50 % na različne naprave in celoten asortiman za nego kože. Zdaj je pravi trenutek, da izboljšate svojo rutino nege kože, poiščete popolno darilo ali se preprosto založite s svojo najljubšo nego FOREO.

FOREO-jeve skrbno izdelane rešitve za nego kože odlično dopolnjujejo njihove revolucionarne naprave. Sinergija med inovativno tehnologijo in aktivnimi sestavinami, kjer naprava izboljša učinkovitost in absorpcijo nege kože, vodi do maksimalnih rezultatov na profesionalni ravni – vse to v udobju vašega doma. Koncept, znan kot Swedish Beauty Routine by FOREO, je minimalističen pristop, ki temelji na uporabi peščice skrbno izbranih izdelkov, ki zagotavljajo maksimalne rezultate z minimalno mukotrpnostjo. FOREO, ki ponuja klinično dokazane rešitve za različne potrebe kože, je naša blagovna znamka za to valentinovo.

Spodaj odkrij seznam čudovitih ponudb:

Ne glede na to, ali potrebujete cleanser, masko UFO™ ali serum, je FOREO skincare na voljo s 30-odstotnim popustom.

LUNA™ 3 (PRIHRANI -40%)

FOREO LUNA™ 3 - Modna.si
FOREO LUNA™ 3

LUNA™ 3 klinično dokazano odstrani do 99,5 % umazanije, olja in ostankov ličil, zato je veliko bolj učinkovit kot čiščenje samo z rokami. Njegove izjemno mehke silikonske dotične točke nežno luščijo odmrle kožne celice, pri tem pa kože ne drgnejo. Pulzacije T-Sonic™ začasno razširijo pore in odstranijo nečistoče globoko v njih, kar zmanjša možnost izbruha bolezni in poskrbi za svež obraz. V načinu učvrščevalne masaže nizkofrekvenčne pulzacije pomagajo sprostiti točke napetosti obraznih mišic in zgladijo videz drobnih gub za bolj čvrsto polt.

LUNA™ mini 3 (PRIHRANI -50%)

FOREO LUNA™ mini 3 - Modna.si
FOREO LUNA™ mini 3

LUNA™ mini 3 je mini različica zmogljivega in učinkovitega modela LUNA™ 3. Njene izjemno mehke silikonske dotične točke nežno luščijo odmrle kožne celice, pri tem pa uporabljajo pulzacije T-Sonic™. Ta potovanju prijazna naprava za čiščenje obraza s svojim silikonom, ki je odporen na bakterije, prekaša tradicionalne najlonske ščetine, saj je klinično dokazano 35-krat bolj higienična. Način Glow Boost s hitrim pritiskom osveži kožo v 30 sekundah in razkrije sijočo polt, kadar ni časa za popolno nego kože.

ISSA™ 2 (PRIHRANI -50%)

FOREO ISSA™ 2 - Modna.si
FOREO ISSA™ 2

ISSA™ 2 je prva silikonska sonična zobna ščetka na svetu, ki je najpomembnejši napredek na področju ustne nege v zadnjih 70 letih. Ta izjemno higienična sonična zobna ščetka 4 v 1, ki je 100-odstotno vodoodporna in izdelana iz medicinskega silikona, zagotavlja popolno ustno nego in klinično dokazano odstrani 30 % več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka. Za razliko od drugih električnih zobnih ščetk na trgu vam ISSA™ 2 omogoča, da uporabljate naravno ročno gesto in hkrati doživite rezultate električne zobne ščetke. Poganja jo tehnologija Sonic Pulse in ponuja 16 stopenj intenzivnosti za popolnoma prilagojeno izkušnjo ščetkanja.

 

IRIS™  (SAVE 50%)

FOREO IRIS™ - Modna.si
FOREO IRIS™

IRIS™ je neinvazivna, hitra, učinkovita in izjemno higienična naprava za masažo oči, ki jo navdihujejo starodavne tehnike limfne drenaže s tapkanjem s prsti, ki so jih izvajali v Aziji, revolucionarno pa so jo spremenili FOREO-ovi patentirani masažni pulzi T-Sonic™ iz Švedske. Klinično je dokazano, da je 3,5-krat učinkovitejša kot masaža s prsti pri zmanjševanju vrečk pod očmi, 80 % učinkovitejša pri glajenju kontur oči in 70 % učinkovitejša pri zmanjševanju temnih kolobarjev.

 

 

 

UFO™ 2 (PRIHRANI -40%)

FOREO UFO™ 2 - Modna.si
FOREO UFO™ 2

UFO™ 2 zagotavlja globinsko vlaženje in vam omogoča, da v samo dveh minutah doživite domači spa tretma. Naprava vaši koži zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno vlaženje. UFO™ 2 klinično dokazano poveča raven vlage v koži za 126 % in ohrani učinek do 6 ur, klinično dokazano pa tudi znatno zmanjša videz gub v samo 7 dneh. UFO™ 2 lahko uporabljate v kombinaciji z aktiviranimi maskami UFO™, ki so trenutno znižane za 30 %, ali s folijskimi maskami FOREO. Vsaka ima svojo rutino zdravljenja v aplikaciji FOREO, ki jo lahko sinhronizirate s svojo napravo.

Vse ponudbe FOREO so na voljo na foreo.com.