Luksuz: Koliko stanejo zasebni apartmaji na tribuni Super Bowla

V nedeljo, 11. februarja se bo na stadionu Allegiant v Las Vegasu zgodil težko pričakovani spektakel ameriškega nogometa – Super Bowl LVIII, na katerem se bodo pomerili San Francisco 49ers in Kansas City Chiefs.

Za Kansas City Chiefs med drugim igra Travis Kelce, ki je partner Taylor Swift, za San Francisco 49ers pa Christian McCaffrey, ki je partner od Olivie Culpo.

Medtem ko se o cenah zasebnih apartmajev na tribuni Super Bowla bolj malo govori, pa je mama Christiana nedavno v podkastu “Your Mom” razkrila, da so cene daleč od normalnih. V podkastu je izjavila, da si ne morejo privoščiti družinskega zasebnega apartmaja na tribuni: “Iskali smo apartma in nihče od nas si ga ne more privoščiti. Niti Christian, ki je premožen, niti premožna Olivia. Torej, nismo v apartmaju, to vam bom kar takoj povedala.”

Po podatkih Suite Experience Group apartmaji na tribuni Super Bowla stanejo med 300.000 in 2,5 milijona dolarjev.

Kot odgovor na Lisine pripombe se je Christianova zaročenka Olivia odločila, da popravi stvari. Ponovno je objavila citat na svojih Instagram zgodbah in zapisala: “@lisamccaffrey lažne novice! Vse najboljše Lisa. Kupila sem ti apartma @confirmed360.”

Luksuz: Koliko stanejo zasebni apartmaji na tribuni Super Bowla
(Foto: OliviaCulpo / InstagramStories)

Kakšno lepo darilo presenečenja za Liso in druge člane Christianove družine!

Preberi si tudi:
Usher - Modna.si

Izšel napovednik za Usherjev nastop na Super Bowlu 2024: “30 let v nastajanju”

Začelo se je odštevanje do Super Bowla 2024! Čez samo nekaj tednov bo Usher stopil na oder za Super Bowl Halftime Showu 2024. Pred velikim dogodkom je Apple…