Makeup trik: Kako ustvariti privihane in opazne trepalnice brez uporabe maskare

Idealen trik za naraven makeup videz!

Vsakdo, ki gleda videe na TikToku, je do zdaj verjetno že spoznal, da je platforma dom nekaterih precej zanimivih in pogosto neobičajnih trikov. Od tega, kako z narobe obrnjenimi kleščami bolje privihati trepalnice do tega, kako s preprostim gibom odpraviti napihnjenost.

Na TikToku pa smo odkrili tudi zanimiv trik, ki ustvari bolj opazne trepalnice in to brez uporabe maskare. Nanos majhne količine vazelina na trepalnice naj bi ustvaril videz namazanih trepalnic. Pomembno je le to, da si previdna pri nanosu, da vazelin ne zaide v oči, na predelu okoli oči pa je uporaba povsem varna.

@mar.hacks Invisible mascara hack!! #makeup #makeuptutorial #beauty #beautyhack #hacksbymar #makeupartist #makeuphacks #makeuplook #mascara #mascarahacks #eyelashes #beautytips #beautytok #AmazonMusicProudHeroes #MakeNightsEpic #CatchChobaniOatmilk #vaseline #vaselinehacks #beautytutorial ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Postopek: Torej, vzemi krtačko za obrvi in nanesi nanjo malo vazelina, ki ga razporedi po trepalnicah. Nato s kodralnikom za trepalnice privihaj trepalnice in med privihanjem s prstom nanesi na trepalnice še malo vazelina. Odstrani kodralnik in občuduj svoje privihane in bolj opazne trepalnice!