Matthew Perry razkril, zaradi katerega ‘Prijatelja’ je danes živ

Matthew Perry se zahvaljuje enemu posebnemu soigralcu iz serije Prijatelji.

V novem intervjuju za ABC News je 53-letni igralec spregovoril o svoji odvisnosti od alkohola in povedal, da mu je pri iskanju pomoči za to najbolj pomagala ena oseba.

Matthew je poudaril, da mu je Jennifer Aniston pomagala narediti prve korake na poti do pomoči.

V kratkem napovedniku za intervju z voditeljico Diane Sawyer, ki bo predvajan 28. oktobra, je Matthew povedal, da ga je “Jenny” soočila z njegovim problemom.

“Predstavljajte si, kako grozljiv trenutek je bil to,” je dejal. “Ona je bila tista, ki me je največ kontaktirala, veš. Res sem ji hvaležen za to.”

Matthew se v svoji novi knjigi »Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir« poglobi v podrobnosti svojih odvisnosti, kjer je razkril, da je doživel skoraj smrtno izkušnjo zaradi prekomerne uporabe opioidov.

“Živjo, ime mi je Matthew, čeprav me morda poznate pod drugim imenom. Prijatelji me kličejo Matty. In moral bi biti mrtev,” je v uvodnem govoru zapisal v svoji novi knjigi.

Preberi si tudi:
Prijatelji razkrili, ali je kateri par v resničnem življenju skočil med rjuhe

Prijatelji razkrili, ali je kateri par v resničnem življenju skočil med rjuhe

Igralska zasedba serije Prijatelji se pripravlja na svoje veliko srečanje HBO Max-a, ki se bo premierno predvajal 27. maja. igralci – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt…