Domov » VIP » Meghan Markle in princ Harry zaradi sina Archija prekršila še eno kraljevo pravilo

Meghan Markle in princ Harry zaradi sina Archija prekršila še eno kraljevo pravilo

VIP
Meghan Markle in princ Harry zaradi sina Archija prekršila še eno kraljevo pravilo
📷 Profimedia

Po tem, ko se jima je v začetku maja rodil sin Archie Harrison, se Meghan Markle in princ Harry vse bolj privajata na novo starševsko življenje. Kar nekaj časa sta zavračala dodatno pomoč in jima je pri skrbi za Archija pomagala le Meghanina mama Doria, vendar se je zdaj kraljevi par le odločil, da najame dodaten par rok pomoči.

Po poročanju revije Harper’s Bazaar sta vojvoda in vojvodinja suseška najela varuško in čeprav je znanega zelo malo o njej (verjetno zaradi varovanja njene zasebnosti), so bližnji viri razkrili reviji, da je rojena v Angliji, ženskega spola in da ne živi pri kraljevi družinici v prenovljeni Frogmore koči.

Imeti varuško, ki ni prisotna 24 ur na dan je še en način, kako sta Meghan in Harry prekršila kraljevo tradicijo. Pri članih kraljeve družine je običajno, da najete varuške živijo pri kraljevi družini in so konstantno na voljo za pomoč. Na primer varuška od princa George-a, Maria Teresa Turrion Borrallo živi v Kensingtonski palači s princem Williamom in Kate Middleton in je postala ključni del njihove družine.

Še ena zanimivost varuške Archie Harrisona pa je ta, da naj bi bila čez vikend prosta, podpisati pa je morala tudi “obsežno pogodbo o nerazkritju”, da opravlja to delo, kar je povsem pričakovano, ko delaš za kraljevo družino, poroča ET.

Vse od rojstva sina Archija je Meghan na porodniškem dopustu, smo pa jo lahko prvič videli dva dni po porodu, drugič na praznovanju rojstnega dne kraljice Elizabete II in tretjič na športnem dogodku Invictus Games pred nekaj dnevi.