Domov » Moda & stil » Modna pravila, ki jim sledijo največje zvezdnice

Modna pravila, ki jim sledijo največje zvezdnice

Moda & stilVIP
Modna pravila, ki jim sledijo največje zvezdnice
📷 Jennifer Lopez / Instagram

Zato vedno izgledajo brezhibno!

Številne svetovne zvezdnice nikoli ne sledijo modnim trendom, ampak nosijo oblačila v katerih se dobro počutijo. Na ta način so ustvarila svoja modna pravila, ki se jih zvesto držijo in s katerimi nikoli ne zgrešijo.

Tako Jennifer Aniston kot Jennifer Lopez sta z leti razvili prepoznavni modni slog in imata v svojih garderobnih omarah konstantno ogromno kavbojk in različnih sončnih očal. Amal Clooney in vojvodinja suseška Meghan Markle pa radi investirata v klasiko. Njune preproste, telirane obleke in hlačni kostimi so brezčasni in bodo tudi čez 10 let povsem enako modni kot so danes.

Jennifer Aniston

Igralka obožuje enostavno kombiniranje majice, kavbojk in superg (ali sandalov s polno peto). Njeni stajlingi pa pogosto vključujejo tudi njen priljubljen modni dodatek – šal.

Jennifer Lopez

Če je oprijeto in razkazuje vsaj malo kože, potem je Jenniferina izbira. Pevka pa je vzljubila tudi kovinske odtenke in že od nekdaj obožuje velike rinkaste uhane.

Amal Clooney

Ne glede na to ali gre v službo ali na večerni zmenek, je Amalin slog običajno strukturiran in ženstven. Obožuje velika pokrivala in viseče uhane, s katerimi vedno ustvari glamurozni videz.

Kate Middleton

Namesto da bi posegla po najmodernejših kosih, je vojvodinja kambriška kraljica teliranih plaščev, elegantnih kril ter črtastih majic ali puloverjev. Prav tako pa je postala znana po tem, da ista oblačila obleče večkrat.

Meghan Markle

Meghan se zgleduje po Kate in svoj modni slog ohranja klasičen. Vendar pa je med nedavnim obiskom Afrike pokazala tudi, da je velika ljubiteljica oblek na preklop.