Modne fashioniste ukinjajo ta poletni modni trend

Ker je tako zelo neudoben!

Vse smo se kar malo preveč navdušile nad topi in oblekami z golimi rameni. V trgovini se je težko upreti najrazličnejšim odtenkom in vzorcem in verjetno jih imaš tudi ti zdaj polno omaro. Žal pa že po prvem nošenju spoznaš, kako zelo neudoben je ta trend. Rokavi nikakor nočejo ostati na mestu, poleg tega pa so tudi zelo nepraktični, če si bolj aktivna z rokami in ne stojiš cel dan pri miru kot lutka.

Trend se je zelo hitro širil in zdaj ga je povsod polno. Trgovine in aplikacije s fotografijami so zasičene s topi in oblekami z golimi rameni.

A post shared by REVOLVE (@revolve) on


Vendar pa se mnogo modnih stilistov zdaj trudi ta trend ukiniti. Modna fashionista in stilistka slavnih Jeni Elizabeth je razkrila, da svojih strank nikoli ne obleče v oblačila z golimi rameni. “Svojih strank ne oblečem v obleke z golimi rameni zaradi številnih razlogov. Ne zdijo se mi ravno udobne in ne moreš uživati v večeru ali se v njih zabavati.” Kako resnično! Če se ne počutiš udobno v svojih oblačilih, zakaj bi jih sploh nosila?

Jeni je tudi poudarila, da obstaja ogromno drugačnih načinov, s katerimi lahko pokažeš malo gole kože. “Menim, da obstajajo drugi deli telesa, kot so ženske noge in dekolte, ki so veliko bolj seksi kot pa ključnica in rame.”

Se ti zdi, da trend golih ramen kljub vsemu zelo pristoji tvoji postavi? Ta modni trik ti bo pomagal fiksirati top z golimi rameni na mesto!