Modni nasvet: Preprosti in poceni načini za bolj stajliš videz

Mnogo ljudi beseda stajliš asociira na besedo drago. Vendar pa je to povsem napačno prepričanje, saj ti za to, da bi izgledala kot modna ulična zvezda, sploh ni potrebno zapraviti ogromno denarja. Obstaja nekaj preprostih in poceni načinov, s katerimi poneseš svoj stajling iz dobrega v fantastičnega.

Nesi k šivilji

Najpomembnejše za bolj nobel izgled je, da ti je oblačilo popolnoma prav. Že samo nekaj šivov na pravih mestih lahko v trenutku spremeni izgled oblačila. Ne glede nato, kako poceni si kupila oblačilo, če ti ni kot ulito, potem ga čim prej odnesi k šivilji, saj bo le tako lahko izgledalo veliko dražje kot je v resnici bilo.

Naj bo sveže polikano

Najlažji in najcenejši nasvet: vedno poskrbi, da so tvoja oblačila sveže polikana. To bo ustvarilo svež in čist videz. Tudi najdražji top bo izgledal cenen, če bo na njem polno gub. Če si boš vzela dodatnih 5 minut za likanje, boš s tem v trenutku ustvarila bolj luksuzni videz tudi če imaš na sebi najbolj nošene kose oblačil.

Investiraj v klasično vrhnje oblačilo

Izogibaj se trendovskim in cenenim vrhnjim oblačilom in raje investiraj v klasične jakne in plašče. Klasična usnjena jakna ali teliran trenčkot lahko v trenutku tvoj videz naredita bolj stajliš. Poleg tega pa taki kosi nikoli ne gredo iz mode, zato se za njih splača odšteti nekaj ekstra evrov.

Izberi elegantno torbico

Klasične in elegantne torbice najdeš v trgovinah že za zelo malo denarja. Izberi tako, ki ima klasično obliko in izgled materiala in tvoj stajling bo v trenutku izgledal bolj razkošno. Nasvet: usnje in strukturirana oblika vedno zmagata!

Ličila so pomembna

Celotni utrip svojega stajlinga lahko spremeniš zgolj z nanosom šminke. Zaradi živo rdečih ustnic boš v trenutku izgledala urejena. Najbolj klasičen stajling lahko v manj kot minuti izgleda najbolj nobel.

Naj bo preprost

Želiš garancijo, da bo tvoj stajling izgledal dobro? Potem ne kompliciraj. Svetujemo ti, da kombiniraš oblačila iste barve (na primer od glave do pet bela ali črna ter kombiniranje teh dveh). Vzorci lahko izgledajo ali trendovski ali pa iz mode, monokromatski videz pa bo vedno izgledal dodelano in urejeno.