Modni navdih z ulic: Kako kljubovati zimskim temperaturam

Ja, ledeno mrzlo je zunaj! Ampak to nikakor ne pomeni, da moraš nase navleči 25 plasti oblačil in izgledati kot zadekan sneženi mož.

Ko se temperature spustijo, je najlažje pozabiti na smisel za stiliranje v korist praktičnih, debelih (in ne najlepših) puhovk in toplih, masivnih zimskih škornjev (beri: moon boots). Namesto da podležeš temu ležernemu trendu, dodaj svojemu stylingu nekaj modnega pridiha s temi preprostimi stilskimi triki, ki jih skopiraj direktno z naših najljubših modnih uličnih zvezd.

1. Po vrhu obleci debelo bundo

Naj ti bo super toplo v dolgi jopi, po vrhu katere pa obleci še debelo bundo. Dvojno ogrevanje zagotovljeno! Hkrati pa ne boš izgledala, kot da oposnemaš sneženega moža.

2. Ovij si dva

Šali, v vseh velikostih in oblikah, so modni dodatek leta 2015. Za dodatno toploto si okoli vratu ovij ne enega, ampak kar dva.

3. Puli je tvoj zaveznik

In oblečeš ga lahko pod resnično vsem. Obleke, puloverji in celo puliji ga bodo zelo veseli spodaj, sploh če boš plastila take, ki so iz tanjših, majicam podobnih materialov.

4. Nogavičke in petke

Ti je všeč dodatna višina in ženstvenost, ki prideta v kompletu s čevlji s peto? Če zraven obuješ še svetleče nogavičke, ki bodo ohranjale tvoja stopala (kolikor toliko) topla, lahko svoje najljubše salonarje z lahkoto nosiš tudi v hladnejšem delu leta.

5. Naj te objame ogromen šal

Ne samo, da boš tudi v najbolj preprostem stylingu, ki mu boš dodala ogromen šal okoli vratu, izgledala kot največja zvezda, tudi popolnoma nič te ne bo zeblo. Za bolj subtilen izgled si okoli vratu ovij šal iz kašmirja, ki je tanjši od debelih pletenin, grel pa te bo prav tako kot njegovi debelejši ‘prijatelji’.

Poglej si še, kako nositi šal na 5 preprostih načinov in kako se z jesensko-zimskimi temperaturami spopada Miranda Kerr!