Na “zadnji” naslovnici britanske revije Vogue 40 zvezdnic, brez Kardashiank, Gisele,…

Urednik britanskega Voguea Edward Enninful je na svojo zadnjo naslovnico uvrstil 40 zvezdnic in čeprav med njimi ni nobene Kardashianke, Jennerke ali Gisele Bündchen, ne gre za kakšno veliko zaničevanje, kot nekateri špekulirajo.

Edward odhaja od britanskega Voguea po 40-ih letih urednikovanja revije in marčevska številka je neke vrste poslovilna s 40 modnimi ikonami na naslovnici, ki so združile moči za fotografijo. To je zelo velika stvar!

Naslovnica je pravkar izšla in ljudje na družbenih omrežjih so šokirani nad pomanjkanjem Kardashiank in Jennerk – ni ne Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie ali Kendall – in medtem ko so se nekateri tega veselili, so bili mnogi iskreno radovedni zaradi njihove odsotnosti.

Enako velja za Gisele – ljudje ugotavljajo, kako je ni med 40 zvezdnicami in modeli? Še zlasti zaradi dejstva, da je najbolje plačani supermodel vseh časov.

TMZ je malo pobrskal po zgodovini in izkazalo se je, da nobena od Kardashiank ali Jennerk nikoli ni bila na naslovnici britanskega Voguea, zato tudi ni med “ikonami Voguea” v tem sladkem slovesu od Eda.

Po drugi strani pa je Gisele bila na naslovnici britanskega Voguea leta 2022 in bila tudi povabljena na snemanje naslovnice, vendar na dan snemanja ni imela časa, saj je imela na urniku že druge obveznosti.