Domov » Moda & stil » Najboljši stajlingi z ulic newyorškega tedna mode za pomlad/poletje 2018

Najboljši stajlingi z ulic newyorškega tedna mode za pomlad/poletje 2018

Moda & stil
Najboljši stajlingi z ulic newyorškega tedna mode za pomlad/poletje 2018
📷 New York Times Fashion / Instagram

…ki jih lahko nosiš tudi v vsakdanjem življenju!

Stran od modnih pist, se v “Velikem jabolku” trenutno vse vrti okoli ulične mode, kjer nam modni uredniki, modeli in svetovne zvezde prikazujejo delček tistega, kar bomo nosili v prihajajočih sezonah.


Sledi nekaj najboljših uličnih videzov z newyorškega tedna mode – vsekakor jih posnemaj!

Giovanna Battaglia Engelbert


Denim na denim, usnje od glave do pet in zdaj še trojni leopard. Videz, za katerega ima dovolj poguma le Italijanka – Giovanna je bila popolnoma v stilu v klasični Diane von Furstenberg obleki na preklop z ujemajočo torbico in čevlji. Videz je dopolnila z zlatim nakitom in črnimi ogromnimi očali.

Athena Calderone


Žamet je eden od tistih materialov, ki je precej delikaten za nošenje in kombiniranje. Lahko ti doda nekaj kilogramov, poleg tega pa ga je tudi zelo težko nositi večplastno. Ampak ta obleka v bakreni barvi pa zmaga: goli hrbet naredi obleko ravno prav zapeljivo, slamnata torbica pa ustvari udobno-kulski pridih.

Natalie Lim Suarez


Roza in rdeča, modra in zelena, kdo je napisal smešna barvna pravila? Modni teden je kraj, kjer lahko pravilom pokažeš sredinec tako, da kombiniraš vse barve in vzorce, tudi če se še tako zelo tepejo med sabo. Plus točke za Natalie, ki je v stajling vključila žamet.

Meme

A post shared by Marcy Swingle (@gastrochic) on


Eden izmed bolj izvirnih stajlingov na newyorškem tednu mode je kombinacija športnega puloverja in dolgega krila s stopničastimi naborki. Ključno pri tem videzu je igranje s proporci.

Vse, ki nosijo torbico Cult Gaia Ark

A post shared by NYFW (@nyfw) on


Simpatično torbico smo lahko zasledili v rokah mnogih fashionist, zagotovo pa bo tudi velik hit pomladi in poleti 2018.

Giovanna Battaglia Engelbert


Pisateljica/stilistka/svetovalka je nosila enega izmed najbolj fotografiranih videzov na letošnjem newyorškem tednu mode: t-majica v rdeči barvi, na kateri je na hrbtni strani pisalo “More is GlaMORE”, “midi” krilo z vzorcem sladkorne palice in rdeče čevlje s peto.

Dani Stahl


Zopet bodo v modi manjše torbice s trakom čez telo, vendar bo nadgradnja ta, da bo pas na torbicah skrajšan skoraj do podpazduhe.

Evangelie Smyrniotaki

A post shared by David Nyanzi (@davidnyanzi) on


Če obstaja en modni oblikovalec, ki je še bolj vroč kot newyorški teden mode – in tam sploh ne predstavlja svoje kolekcije – je to Balenciaga. Blogerka Style Heroine je športno krilo kombinirala s klasično belo majico in pikčastimi salonarji.