Naomi Campbell spregovorila o izpadanju las in plešastih predelih

Desetletja nošenja lasnih podaljškov so pustila posledice…

Naomi Campbell je le spregovorila o tem, kako se je soočala z izgubo las po letih nošenja lasnih podaljškov, lasulj in kitk. Pogosto nošenje takšnih stilov je ključen dejavnik, ki prispeva k trajni izgubi las predvsem na predelu glave, ki ji pravimo krona. V preteklosti so se že pojavile fotografije, na katerih smo lahko videli Naomi s plešatimi predeli na lasišču, kar je rezultat dolgotrajnega dela v modni industriji.

“Zdaj veliko bolj skrbim za svoje lase, saj sem jih ogromno izgubila zaradi nošenja lasnih podaljškov. Sem veliko bolj previdna pri nošenju različnih stilov pričesk,” je pojasnila 46-letna supermanekenka. Lasje so na plešastih predelih po odstranitvi lasnih podaljškov (na njeno srečo!) zopet zrastli nazaj.

Glede tega, da je ljubiteljica botoksa pa ostaja precej skrivnostna. “Če želim na sebi kaj spremeniti, za to plačam in tudi naredim. To je tako nekako, kot če si zaželim podaljšati trepalnice, si jih pač grem podaljšati. Ljudje vedno govorijo ‘ne izgledaš toliko stara kot dejansko si’ in potem pogledajo mojo mamo, moja mama pa ima dobre gene, tako da…”