Nenavadni načini uporabe kečapa

Misli zunaj okvirjev!

Ta rdečkast dodatek jedem je najbolj znan po tem, da hot doge in pečen pomfri ponese na povsem neko novo raven okusov. Zdaj pa se je tudi izkazalo, da ni primeren samo za uživanje, ampak ga lahko uporabiš še za marsikaj drugega! To so štirje nenavadni načini uporabe kečapa.

Spoliraj srebrni nakit

Bodi iskrena, je glavni razlog, da večino srebrnega nakita ne nosiš več ta, da je spremenil barvo? Potem je tole kot nalašč zate. Svoj najljubši srebrni nakit potopi v skodelico kečapa in pusti delovati 10 minut. Vzemi nakit ven, ga speri z vodo in nežno skrtači. Ja, tako preprosto.

Nevtraliziraj blond pramene

Včasih blond lasje dobijo nek čuden zelenkast odtenek. Za hitro rešitev, brez zapravljanja denarja v frizerskem salonu, na lase nanesi manjšo količino kečapa, ki bo nevtraliziral zeleno barvo, ga pusti delovati 5-10 minut in nato umij lase kot ponavadi.

Pomiri manjše odrgnine

Za tole boš sicer potrebovala manjše zamrznjene paketke kečapa ali pa v model za kocke ledu nalij kečap in zamrzni. Naslednjič, ko se spotakneš ob stopnico (hej, vsakemu se lahko zgodi!), položi na poškodovano mesto zamrznjeno kocko kečapa.

Ustvarjaj

Torej, popravila si blond barvo las, očistila nakit, ostala pa ti je prazna steklenica kečapa. Ne, nikar je ne vrzi stran. Prazno embalažo lahko uporabiš še za marsikaj. Najprej jo seveda temeljito očisti, potem pa v njo nalij maso za palačinke in ostvarjaj različne oblike.

Preveri, kaj tvoj najljubši dodatek jedem pove o tebi!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry