Nicole Kidman končno razkrila, zakaj je na Oskarjih tako čudno ploskala

Nicole Kidman je bila brez dvoma ena izmed najlepše oblečnih na letošnji podelitvi Oskarjev – nosila je elegantno bleščečo obleko kožne barve. Vendar pa je njen čudovit videz v nekem trenutku zasenčilo igralkino ploskanje, ki je bilo daleč od normalnega. In ves svet je dan po prireditvi govoril samo o tem (in napačni razglasitvi zmagovalca za najboljši film).

Zvezdnice tako velikega kova kot je Nicole na takih prestižnih prireditvah vedno nosijo nakit vreden celo premoženje in februarska rdeča preproga ni bila nobena izjema. Zvezdnica je imela na sebi 119 karatov diamantov ikonične znamke Harry Winston, izstopal pa je en zelo poseben kos – diamantni prstan. Med gostovanjem na avstralskem radiu KIIS FM je razkrila, da je bil prstan razlog za tako ploskanje.

“Vesela sem, da smo razjasnili to zadevo, ker je bilo resnično nerodno,” je izjavila Kidmanova in nadaljevala: “Želela sem ploskati, ampak hkrati nisem želela ploskati, kar pa bi bilo še huje, kajne? Zato sem ploskala, vendar je bilo res težko, ker sem nosila gromozanski prstan, ki pa ni bil moj. Resnično je bil čudovit in strah me je bilo, da bi ga poškodovala.”

Te zanima, kaj počne Jennifer Aniston, da pri 48-ih izgleda stara 28?