Nočna navada Jennifer Aniston, ki je med zakonom strašila Brada Pitta

Jennifer Aniston je očitno odkrila skrivnost večne mladosti. Hollywoodska zvezdnica več kot očitno, vsaj navzven, kljubuje staranju, saj v svojih novih filmih izgleda tako mladostno kot v času serije Prijatelji. In kako ji to uspeva?

Svoj mladosten videz pripisuje vsakotedenski injekciji peptida ter pilingu vsaj trikrat na teden. Vendar pa je Jen tudi povedala, da zdravje in lepota temeljita na temeljih dobrega počutja, ki jih imenuje “trije stebri zdravja – to so prehrana, vadba in spanje,” je povedala v intervjuju za People. Pojasnila je, da je spanec morda najpomembnejši od treh, saj je brez njega doseganje drugih dveh še težje.

Jennifer Aniston - Modna.si
Jennifer Aniston (Foto: lolavie / Instagram)

Zanimivo je, da se je Jennifer nekdaj zelo borila s spanjem. Zaradi izjemne tesnobe glede spanja se ne sooča le z napadi nespečnosti, ampak gre tudi skozi obdobja hoje v spanju. Prav slednje je bilo še posebej strašljivo za njenega nekdanjega moža Brada Pitta, ko sta bila poročena.

V intervjuju za People je Jennifer razkrila, da sta nespečnost in njena tesnoba zaradi nezmožnosti spanja nekaj, s čimer se sooča že od mladosti. Šalila se je, da je hoja po hodniku do njene spalnice ponoči primerljiva s “hojo po deski”. Na žalost pa spanje ni bila edina nočna ovira; zvezdnica je nagnjena tudi k hoji v spanju.

Brad Pitt je bil priča temu iz prve roke, ko je bil par poročen od leta 2000 do 2005. Kot poroča Hello!, je Brad nekoč v intervjuju s Conanom O’Brienom razkril, da je Jennifer znana po tem, da tava po njunem posestvu, ko je nezavestna. “Veliko opravi, ko spi. Hišni alarm se je sprožil in našel sem jo zunaj. Morala je iti skozi tri ali štiri sobe,” se je spominjal. Brad je šokantno razkril, da sta enkrat, ko jo je našel na prostem, živela na robu pečine, kar je bilo izjemno nevarno.

Pojasnil je, da se mu je sprva zdelo grozljivo, vendar se je sčasoma navadil. “Slišal sem, kako se predali odpirajo in zapirajo v drugi sobi, in si mislil, da bom šel kar nazaj spat, ona pa bo opravila nekaj stvari,” je priznal igralec. Jennifer pa je poleg hoje v spanju pogosto tudi govorila v spanju. Od tistih dni je Jennifer zdaj precej izboljšala svoje spalne navade in zdi se, da so nočni sprehodi preteklost.