Noro! Kradljivka toži Lady Gaga za nagrado

Leta 2021 sta bila med sprehajanjem psov ukradena Koji in Gustav, hišna ljubljenčka pevke Lady Gaga, ustreljen v nogo pa je bil tudi njun sprehajalec Ryan Fischer. 36-letna pevka je takrat za njuno varno vrnitev domov ponudila nagrado 500.000 dolarjev. Dragoceni kužki so varno prispeli domov, vendar denar za nagrado očitno ni bil nakazan.

Zdaj pa Jennifer McBride, ki je psa vrnila in je bila hkrati del ekipe, aretirane v povezavi z ugrabitvijo psov, toži Gaga na sodišču za denarno nagrado.

Revija People je pridobili pravne dokumente, ki kažejo, da Jennifer trdi, da je Gaga razveljavila pogodbo, potem ko je obljubila denarno nagrado “brez vprašanj”. Pop zvezdnica je tudi obtožena “prevare z lažno obljubo in goljufije z lažnim prikazovanjem.”

Pravni dokumenti tudi trdijo, da je Lady Gaga razpisala nagrado, da bi “spodbudila člane javnosti, kot je tožnica [Jennifer], da se zanesejo nanjo in ukrepajo v skladu z omenjeno obljubo, tako da najdejo in dostavijo buldoge od Lady Gage toženi stranki.”

Zvezdnica tožbe še ni komentirala, prav tako ne njena pravna ekipa.