Noseča še ena Kardashianka! Poleg Kim in Kylie otroka pričakuje tudi…

Izgleda, da je na poti še en Kardashian otrok!

Potem, ko je bilo razkrito, da Kim in Kanye pričakujeta tretjega otroka, ki jima ga bo rodila nadomestna mati, in ko je svet z nosečnostjo pri komaj 20-ih letih šokirala Kylie Jenner, se bo leta 2018 rodil še en Kadrashian otrok.

Khloé Kardashian pričakuje svojega prvega otroka s 26-letnim fantom Tristan-om Thompson-om!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


“Ja, Khloé in Tristan pričakujeta otroka in sta popolnoma navdušena,” je razkril vir blizu para. “To ni nekaj, kar sta želela v naglici razkriti celemu svetu in tudi svojim bližnjim sta povedala šele pred nekaj tedni. Stvari so se nekoliko zakomplicirale, ko je naslovnice revij začela polniti Kylijina nosečnost in nista želela zmotiti njenega trenutka, vendar pa je zdaj prišlo do te faze, da si Khloé ne želi odkrito lagati ljudem, poleg tega pa tudi ne želi biti tiho glede nosečnosti.”

“To je nekaj, kar si je Khloé želela že leta in leta, a vendar je več kot le to: ni želela imeti otroka, dokler ni bila povsem prepričana, da je v pravi zvezi. Nikoli ni dopustila, da bi zanosila z Lamarjem, namerno, in o nosečnosti niti ni nikoli razmišljala, ko je bila v zvezi z James-om ali French Montano. Zato je to tako čudovit trenutek zanjo: ne le, da bo postala mati, otroka bo vzgajala z moškim, ki ga resnično ljubi. Vsi so veseli do neba za njiju.”

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Khloé in Tristan sta par postala septembra 2016 in njuna zveza je kaj hitro napredovala. Junija, ko se je na televiziji predvajala zadnja epizoda 13. serije Keeping Up with the Kardashians, je 36-letnica razkrila, da si Tristan želi toliko otrok, da bi lahko ustvaril lastno košarkarsko ekipo: “Z mano si želi imeti pet ali šest otrok in to je zelo lepo. Začela bi z enim in potem nadaljevala od tam naprej. Ampak zdaj, ko vem, da nisem na kontracepciji, je kar malo strašljivo. To je res velik korak.”

Je svet sploh pripravljen na vso to otroško prikupnost naslednje leto?