Obeta se novo veliko sodelovanje: H&M in Balmain

Na letošnjih Billboard glasbenih nagradah je bilo najavljeno novo veliko sodelovanje med veliko modno hišo in znamko s hitro modo. Balmainov modni oblikovalec Olivier Rousteing je svetu razkril, da se bo francoska modna hiša povezala s švedsko cenovno ugodno znamko H&M pri novi kolekciji.

Rousteing, ki je na rdeči preprogi pod vsako roko držal eno izmed trenutno najbolj zaželenih manekenk, Kendall Jenner in Jourdan Dunn, je pojasnil, da manekenki nosita oblačila, ki bodo del sodelujoče kolekcije s H&M-jem. In če sklepamo samo po tem predogledu, se nam jeseni obeta zelo dobra kolekcija! Kendall je nosila črne hlače in škornje čez koleno ter z biseri posuto črno jakno, ki je očitno cenejša različica tuksedo jakne, ki jo je modna hiša ponudila v jesenski kolekciji leta 2012. Jourdan, ki je prav tako nosila visoke škornje pa smo lahko občudovali mornarsko moder top s prosojnimi ozkimi pasovi, posut z zlatimi ploščicami, podoben tistemu, ki smo ga lahko opazili na modni pisti za jesensko kolekcijo leta 2014. Zraven je Jourdan kombinirala rdeče tulipanovo krilo, ki smo ga že videli v jesenski kolekciji leta 2013 in širok zlat kovinski pas.

Zaenkrat izgleda, da bo kolekcija vsebovala veliko ugodnejših kosov iz Balmainovih zadnjih nekaj kolekcij. Glede na teh nekaj kosov, ki smo jih do sedaj videli, bo kolekcija zelo dober približek originalnim kosom s podpisom Balmain. Očitno se jeseni obetajo kar dolge vrste pred H&M trgovinami.

 

Olivier je že pred časom govoril o trgovcih s hitro modo, da njihove kolekcije navdihujejo prav njegova dela pri modni hiši Balmain, zato je kar malo presenetljivo, da se je odločil za sodelovanje prav z enim izmed njih.

THE WORD IS OUT ⚡️⚡️ #secretrevealed join MY new ARMY #HMBALMAINATION #areyouready? @balmainparis @hm A video posted by olivier rousteing (@olivier_rousteing) on

Težko pričakovana kolekcija bo v H&M trgovinah na voljo 5. novembra, kar je že čez dobrih 5 mesecev! 😉