Oboževalci šokirani! Kaj počne Bella Hadid s svojim obrazom

Videz Belle Hadid je že vrsto let vroča tema, saj se po internetu nenehno ugiba, ali je 26-letna manekenka imela plastično operacijo in neinvazivne kozmetične popravke.

Čeprav je napol nizozemska, napol palestinska manekenka v iskrenem intervjuju za revijo Vogue aprila 2022 priznala, da si je operirala nos, ko je bila stara komaj 14 let, pa je publikaciji tudi povedala, da si želi, da tega nikoli ne bi naredila. Ni pa nič omenila, da bi opravila kaj več, kljub temu, da so oboževalci poudarjali opazne razlike med fotografijami Belle iz preteklosti v primerjavi z novejšimi.

Najbolj vroče vprašanje, ki si ga trenutno zastavljajo številni, je v povezavo z vse bolj priljubljeno in (izjemno kontroverzno!) operacijo odstranjevanja maščobe v licih.

Če si ogledaš fotografiji Belle eno zraven druge, eno iz začetnih dni njene manekenske kariere in eno, ki je bila nedavno posneta, je razlika zares osupljiva. Nekatere razlike vključujejo manjši nos, drugačna oblika oči, ki so verjetno posledica dviga obrvi, botoksa in zategnjenosti obraza s čopom, ter izklesano čeljustno kost.

Ena največjih stvari, ki bi jih lahko naredila, da bi prispevala k svojemu izklesanemu in shujšanemu videzu je seveda operacija odstranjevanja bukalne maščobe (maščoba na licih). Na fotografijah je več kot očitno, da na njenih licih skorajda ni več maščobe.

Nekateri oboževalci menijo, da si je z domnevnim posegom le škodila, saj izgleda veliko starejša kot je sicer, spet drugi pa trdijo, da je v zadnjem času shujšala in je spremenjen videz posledica manj maščob na celem telesu. Kaj je res in kaj ne, ve le zvezdnica sama.