Princ William in Kate Middleton v sporu s kraljevo palačo zaradi kronanja

Glede na dolgo pričakovano in zgodovinsko kronanje kralja Charlesa, ki bo kmalu, 6. maja 2023, je Buckinghamska palača menda v polnem teku priprav, da bo šla vsa organizacija gladko.

Kraljevi komentator in strokovnjak Tom Quinn je nedavno za Express razkril, da naj bi se princ William in Kate Middleton prepirala s člani kraljeve družine glede vloge, ki jo bo imel njun najstarejši sin (in prestolonaslednik) 9-letni princ George na tem velikem dogodku.

Quinn je opozoril, da sta princ in princesa valežanska “zaskrbljena”, da bi bil na mladega Georgea postavljen prevelik pritisk, če bi moral prevzeti pomembno vlogo ali nalogo na dedkovem kronanju. Po poročanju naj bi se v zakulisju odvijal “prepir”.

“Od mojih stikov sem slišal, da se dogajajo prepiri o tem, ali naj George igra bolj formalno vlogo,” je dejal Quinn in dodal: “Slišal sem, da sta Kate in William zaskrbljena, da bo to preveč zanj.”

Quinn je nato pojasnil, da valežanski par domnevno primerja možno vlogo Georgea pri kronanju z “načinom, kako sta bila William in Harry nekdaj prisiljena obiskovati formalne priložnosti, ki se jih ne bi smela udeležiti – najbolj znano, pogreb svoje matere in hoditi za njeno krsto pri njunih letih.” Quinn je opisal, da bi Georgeu dodelil vlogo, na katero morda ne bi bil pripravljen in bi bila “skorajda odmev” zelo zrelih nalog, ki sta jih dobila William in Harry v otroštvu.

Preberi si tudi:
Kralj Charles - Modna.si

Svetovni glasbeniki, ki so že zavrnili nastop na letošnjem kronanju kralja Charlesa

Datum kronanja kralja Charlesa je vedno bliže, a glede na poročila še vedno poskušajo najti glasbenika, ki bo zabaval goste med praznovanjem, ki bo trajalo konec tedna. 74-letni…