Svetovni glasbeniki, ki so že zavrnili nastop na letošnjem kronanju kralja Charlesa

Datum kronanja kralja Charlesa je vedno bliže, a glede na poročila še vedno poskušajo najti glasbenika, ki bo zabaval goste med praznovanjem, ki bo trajalo konec tedna.

74-letni član kraljeve družine bo uradno postal kralj 6. maja. Velik del praznovanja pa je kronanjski koncert, ki ga bo 7. maja prenašala televizija in naj bi vseboval “svetovne glasbene ikone in vzhajajoče zvezde.”

Vendar izgleda, da je že več glasbenikov in skupin, ki bi lahko igrali, moralo zavrniti priložnost iz različnih razlogov.

Spodaj izveš, za katere glasbenike se govori, da so iz takšnih in drugačnih razlogov zavrnili nastop na kronanju kralja Charlesa.

Elton John

Elton John je sredi njegove poslovilne turneje in ima načrtovane nastope po Evropi do poletja. Medtem ko je 7. maja odsoten, ima naslednji dan nastop v Nemčiji in še enega prej 5. maja.

Spice girls

Govorilo se je, da se bodo Spice Girls ponovno zbrale na kronanju, potem ko je Mel B napovedala nekaj vznemirljivega, ki bo prišlo kmalu. Vendar do zdaj ni bilo še nič razkrito, da bi imele kakšno vajo za ponovno srečanje. Že leta so minila, odkar je ikonična dekliška skupina nastopila skupaj v celoti.

Harry Styles

Harry Styles je že več mesecev na turneji in izgleda, da ima zelo natrpan urnik.

Adele

Govori se, da naj bi tudi Adele zavrnila nastop na dogodku, čeprav ni jasno, s čim je zasedena.

Ed Sheeran

Ed Sheeran je še en od svetovnih glasbenikov, ki naj bi moral zavrniti nastop na kronanju.

Preberi si tudi:
Camilla Parker, kraljica soproga - Modna.si

Camilla, žena kralja Charlesa, ne bo imela več naziva “kraljica soproga”

Kraljica Elizabeta je zahtevala, da se žena kralja Charlesa imenuje Camilla, kraljica soproga, potem ko se njen sin povzpne na prestol. Vendar se zdi, da bo dobila nekoliko…