Zakaj sta Xiaomi 13 in Xiaomi 13 LITE TOP izbira!

Ste si kdaj predstavljali, da bi v rokah lahko držali pametni telefon, ki bi odkljukal vse vaše želje glede pametnih telefonov? Da bi bil lahek, imel velik ekran, hkrati pa ne bi bil prevelik za vašo dlan, imel močno baterijo in odlično kamero tako zadaj kot tudi spredaj? Vse te želje vam prav v tem trenutku izpolnjujeta kar dva pametna telefona: Xiaomi 13 in Xiaomi 13 LITE.

Xiaomi 13 LITE

Xiaomi 13 Lite - Modna.si
Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 LITE vas bo na prvi pogled navdušil s svojo rahlo zaobljeno obliko, zelo tankim designom in lahkotnostjo, saj je v primerjavi s konkurenco težek le 171 gramov. Prednji zaslon je 120 Hz in s svojim gladkim delovanjem varuje vaše oči, hrbtna stran pa je na voljo v treh barvah: modri, roza in črni. Navdušenje pa se niti približno ne konča pri zunanjosti – ko telefon vklopiš, se le še stopnjuje.

Pohvali se lahko s kar dvema selfie kamerama, ki ustvarita več detajlov pri ustvarjanju selfijev s poudarkom na očeh, poleg tega pa je tudi sama fotografija veliko bolj izostrena. DYNAMIC FRAMING je še ena zelo priročna selfie funkcija, ki prilagodi izostritev in približanje glede na število oseb, ko vas več skupaj želi ovekovečiti trenutek s selfie kamero. In da niti ne omenjamo funkcije SELFIE GLOW, ki jo omogočata kar dve vgrajeni bliskavici na sprednji strani za resnično najlepše selfije.

Xiaomi 13 LITE in Xiaomi 13 - Modna.si
Xiaomi 13 LITE in Xiaomi 13 (Foto: Modna.si)

Xiaomi 13 LITE pa ni samo pametni telefon, ampak hkrati tudi žepno ogledalce, saj ima vgrajeno funkcijo POCKET MIRROR, s katero lahko, zaradi velikega ZOOMa, vedno preverite, kako izgledajo ličila na obrazu, popravite šminko itd.

Zdaj pa še nekaj izjemnega za vse nadebudne ali že uveljavljene influencerje in influencerke – TELEPROMPTER! Ja, telefon ima tudi opcijo TROTELBOBNA, da se tekst premika in ga lahko preprosto berete z ekrana, s čimer bo snemanje videov po novem veliko lažje in hitrejše.

Za vse, ki veliko uporabljate telefon tako v zasebnem kot službenem času, je zagotovo velikega pomena tudi hitrost polnjena baterije in 13 LITE se lahko pohvali s skorajda ekspresnim – telefon podpira polnjenje s kar 67 W.

Xiaomi 13

Tako kot njegov lažji brat 13 LITE, je tudi Xiaomi 13 zelo lahek, dejansko je le za odtenek težji in le malenkost debelejši. Robovi so tudi pri temu telefonu lepo zaobljeni, zaradi česar je zelo prijeten za držanje.

Zakaj sta Xiaomi 13 in Xiaomi 13 LITE TOP izbira!
Xiaomi 13 LITE in Xiaomi 13 (Foto: Modna.si)

Posebnost tega telefona pa je trojna kamera, katere kvaliteta je impresivna in lahko naredi ostre in podrobne fotografije tudi v slabih svetlobnih pogojih. Xiaomi se je pri kameri odločil sodelovati z LEICO, ki resnično doda piko na i samim fotografijam, goriščna razdalja objektiva pa znaša kar 75 mm.

Dobra novica? Telefona sta že na voljo po posebni ceni!

XIaomi 13 – preorder ponudba (27. februar – 7. marec)

Med ponudbo prednaročil bosta Xiaomi 13 in 13 Pro znižana za 100 EUR s slušalkami Redmi Buds 4 Pro kot darilo, medtem ko bo Xiaomi 13 Lite prejel slušalke Redmi Buds 4 Pro kot darilo v prednaročilu.

Ponudba na voljo na: www.xiaomislovenia.com

Xiaomi 13 bo na voljo v treh barvah: črni, beli in cvetlično zeleni, z dvema možnostima pomnilnika.
8 GB + 256 GB – 1.049 €

Xiaomi 13 Lite bo na voljo v treh barvah: modri, roza in črni, z dvema možnostima pomnilnika.
8 GB + 256 GB – 519 €