Oboževalci zaskrbljeni za zdravstveno stanje Selene Gomez: “Komaj premika oči”

Selena Gomez je nedavno objavljenem videu za svojo znamko Rare Beauty promovirala svojo novo linijo losjonov za telo, dišavnih meglic, krem za roke in izdelkov za aromaterapijo, imenovano ‘Find Comfort Body Collection’.

V promocijskem videoposnetku pa so največ pozornosti pritegnile Selenine oči, za katere je izgledalo, da jih komaj premika.

“Ne bi mogla biti bolj navdušena, da vam lahko predstavim novo kolekcijo Find Comfort Body Collection,” je začela video in dodala: “Želela sem nov značilni vonj – nekaj, kar je bilo sveže in lahko, a še vedno toplo in pomirjujoče.”

Številne je med njenim govorom zmotilo navidez omejeno premikanje oči. “Nekaj je čudnega na njenem obrazu, ne morem ugotoviti,” je zapisal eden, ko se je oglasil nekdo drug: “Kaj je z njenim očesom? Da ne bom nesramen, ampak izgleda, kot da ga komaj premika.” Nekdo drug se je strinjal: “Sem samo jaz ali ona komaj premika oko?” Drugi se je strinjal: “Kaj se je zgodilo s tvojimi očmi, punca?”

Nekateri so v predelu za komentarje ugibali, ali so težko premikajoče oči posledica botoksa ali pa morda avtoimunske bolezni lupus.