Oglasila se je ženska, ki naj bi princu Harryju vzela nedolžnost

Princ Harry je v svojih spominih ‘Spare’ pisal o izgubi nedolžnosti, zdaj pa neka ženska trdi, da je bila njegova partnerica v intimnem srečanju. Ženska naj bi bila starejša od njega, zgodilo pa naj bi se na travnatem polju za polnim pubom.

Od takrat je več žensk zanikalo, da bi bile njegove spolne partnerice, princ Harry pa je bil tudi že obtožen laganja o tej izkušnji.

Preberi si tudi:
Princ Harry - Modna.si

Ali princ Harry laže o izgubi svoje nedolžnosti?

Angleški igralec pravi, da pozna vso resnico! Princ Harry je povedal zgodbo o izgubi nedolžnosti v svojem memoarju “Spare”, zdaj pa Rupert Everett trdi, da je princ lagal.…

Zdaj pa se je oglasila ženska, ki je povedala svojo stran zgodbe.

40-letna ženska po imenu Sasha Walpole je govorila za Daily Mail in trdila, da je bila intimna s princem.

“To sem skrivala 21 let,” je povedala za publikacijo. “Nikoli ne bi rekla ničesar, če tega ne bi dal v svojo knjigo.” Sasha je povedala, da želi “s svojimi besedami povedati svojo zgodbo”, zato se je odločila spregovoriti o domnevnem srečanju.

“Ne moti me, da je Harry v njegovi knjigi zapisal, da je bilo nečastno. Ni bilo tako veličastno. Bila sva pijana in seksala sva na polju,” je povedala in dodala, da ni vedela, da je princ devičnik.

“Mislila sem si ‘O ne’. Pa ne zato, ker je princ. Šlo je za dejstvo, da sem pravkar spala z enim od svojih prijateljev in to je bil Harry. Potem pa se mi je posvetilo, da je morda [devičnik].”

Srečanje je opisala kot “hitri tek na polju” in princa Harryja označila za svojega “kolega”.

“Skupaj sva se družila. Imela sva skupno zanimanje za konje,” je dodala. “Harry je bil eden od fantov. Bil je zabaven. Bil je mlajši. Veste, imela sva se res lepo.”

Sasha je trdila, da je v resnici stisnila “zadnjico” princa Harryja, potem ko sta bila skupaj. “Imel je čudovito zadnjico. Bil je mlad,” je pojasnila.

Dodala je, da je bila presenečena, da je pisal o srečanju, vendar je dejala, da njuni prijatelji ne bi bili presenečeni.

Preberi si tudi:
Gwen Stefani - Modna.si

Oboževalci Gwen Stefani: “Kaj si naredila s svojim obrazom?”

Tako “drugačna” in “neprepoznavna”. Gwen Stefani je nedvomno velika ikona lepote in stila, dobitnica grammyja pa je nedavno objavila tri selfije za promocijo najnovejšega lip gloss izdelka svoje…