Organiziraj svojo omaro

Ni pomembno ali živiš v garsonjeri ali v hiši z ogromno sobami, kjer si lahko privoščiš garderobno sobo, vse imamo nekaj skupnega: potrebo po popolni omari. Če omare še nimaš organizirane, potem ti predlagamo, da stvar počasi vzameš v svoje roke in jo urediš tako kot tebi najbolje ustreza. Naj pa ne bodo v omari oblačila in čevlji zgolj praktično urejena (blazerji skupaj, puloverji skupaj, škornji skupaj, itd.) ampak tudi prijazno očesu (bela barva skupaj, rumena skupaj, modra skupaj, itn. do črne barve).

Čeprav mogoče v tem trenutku težko verjameš, vendar lahko svojo sanjsko omaro spremeniš v svojo realno omaro lažje kot si misliš. Potrebuješ zgolj malo inspiracije in morda kakšen žebelj iz lokalne trgovine.
Če delaš od doma, lahko svojo delovno sobo, kjer trenutno samevajo pisarniški stol, pisalna miza in računalnik na njej, popestriš in vneseš v njo nekaj svežine z oblačili. Pravzaprav je v zadnjem času kombiniranje garderobne in delovne sobe zelo priljubljeno tudi med modnimi youtube-ovci.

V galeriji si oglej nekaj primerov čudovitih, lepo organiziranih omar.