Tehnoslastna darila za najboljše prijateljice

Najboljša prijateljica si seveda zasluži najboljše, zato so ta darila kot nalašč zanjo. Ima svoj račun na socialnih omrežjih? Ima rada glasbo? Ali uporablja pametni telefon? Recimo, da si na vse odgovore pritrdilno odgovorila, kar pomeni, da ji bodo všeč prav vse stvari, ki sledijo. In ne bodi presenečena, ko boš v hudi dilemi, ali bi darilo res podarila njej ali raje kar sebi!

1. “Nothing good comes from hitting reply to all” (“Nič dobrega ne sledi kliku na gumb odgovori vsem”) je zgolj en od zabavnih besedil znamke Division Of Labor, ki opisuje stvari, ki si jih govorita dan za dnem.

2. Usnjeni zapestni pašček za kamero ali fotoaparat blagovne znamke Noah Marion je tako lep in priročen, da boš zagotovo želela kupiti še enega zase.

3. Obdari jo s temi ročno potiskanimi galaxy slušalkami blagovne znamke Ketchupize ali pa z njihovimi zanimivimi očali z azteškim potiskom. Na njiju (in nate!) bo pazila kot na zaklad.

4. Ker verjetno ne obstaja nihče drug, s katerim bi se raje pogovarjala, ji podari “text me” (“piši mi”) obesek za ključe znamke Madewell, ki jo bo nate spomnil vsakič, ko ga bo zagledala.

5. Če imata obe radi krofe, potem ji izkaži pozornost s tem simpatičnim ovitkom za telefon blagovne znamke Mooseberry, izbiraš pa lahko še med ostalimi luštnimi motivi.

6. Ta prikupna torbica za iPad je kot nalašč za vse pridne, delavne mravljice.

7. Ja, to je ogromen draguljni zvočnik in je popolno darilo za vsa dekleta, ki ljubijo glasbo in imajo rada unikatne stvari.