fbpx

Otrok Khloé Kardashian se bo rodil prej, kot si misliš!

V svetu družine Kardashian-Jenner res nikoli ni dolgčas. Se spomniš, ko so se razširile govorice, da sta Kylie Jenner in Khloé Kardashian istočasno noseči? No, za eno od njiju – Khloé – smo končno dobili potrditev, da res pričakuje svojega prvega otroka s Tristanom Thompsonom. In datum poroda je bližje, kot si misliš!

Zvezdnica resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians je razkrila, da je noseča že 6 mesecev, kar pomeni, da bo nov Kardashian otrok na svet prijokal že zelo kmalu.

“Naslednji teden bo šest mesecev,” je Khloé enemu od svojih fenov odgovorila na Twitterju. To torej pomeni, da ima rok že konec marca 2018 ali v začetku aprila 2018. Kdo bi si mislil, da bo kmalu vstopila že v tretje trimesečje!?

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Po naznanitvi svoje nosečnosti na Instagramu pa je Khloé objavila še čudovito fotografijo z družinske božične zabave, na kateri je nosila svetleči, resast kombinezon, ki je subtilno razkrival zaobljen trebušček. Zvezdnica je pod fotografijo zapisala: “✨Vesel božič!! Naj se blešči in sveti ta praznična sezona, naj se vam uresničijo vse vaše želje in sanje. Molim, da bomo vsi ves čas čutili takšno srečo. Bog vas blagoslovi!✨ #BabyBump?”

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on