Počitniške destinacije, kjer najbolj verjetno srečaš zvezdnike

Ja, tudi zvezdniki si privoščijo dopust. Med nominacijami za Oskarje in pomnjenjem tekstov, zvezdniki spakirajo kovčke in se odpravijo v eksotične kraje. Ampak ti hollywoodski zvezdniki ne potujejo kar kamorkoli. Sončnim žarkom se predajajo na crème de la crème destinacijah. Predstavljamo ti 10 najbolj priljubljenih destinacij, kjer boš zelo verjetno srečala kakšnega zvezdnika.

Ibiza

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on


Če iščeš bolj osamljene in morske počitniške destinacije, potem Ibiza kar kliče po tvojem imenu. Otok se nahaja ob obali Španije in privablja obiskovalce s čudovitim razgledom in razkošnimi resorti. Je zelo priljubljena destinacija mnogih hollywoodskih zvezdnikov, vključno s Kate Hudson, Justinom Bieberjem, Johnnyjem Deppom in še mnogih drugih.

Havajski otoki


Britney Spears je lansko leto en sončni teden s svojima sinovoma (Sean, 11 in Jayden, 10) preživela na Havajih.

Pariz, Francija

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Znane osebnosti se ne morejo naveličati mesta ljubezni. Med lanskoletno svetovno turnejo Formation se je Beyoncé s svojim možem Jay-Zjem in najstarejšo hčerko Blue Ivy ustavila v Parizu.

Jezero Como, Italija

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Ti je ta razgled na jezero kaj znan? Ne samo, da sta se John Legend in Chrissy Teigen tukaj leta 2013 poročila, ampak sta na tej slikoviti italijanski lokaciji posnela tudi nekaj kadrov videospota za pesem All of Me. Znano italijansko jezero pa je zelo ljubo še enemu zvezdniškemu paru – pogosto ga obiščeta tudi George in Amal Clooney.

Bali, Indonezija

A post shared by Lupita Nyong'o (@lupitanyongo) on


Nobenega dvoma ni o tem, da je Indonezija čudovita in mnogo zvezdnikov odpotuje na Bali, kjer se predajajo sončnim žarkom. Lansko leto si je Bali ogledala igralka Lupita Nyong’o, ki je na Instagramu objavila kar nekaj zavidanja vrednih fotografij.

Bahami


Bahami so all-inclusive zvezdniška vroča destinacija. Reese Witherspoon je to karibsko destinacijo obiskala leta 2016 s svojim možem Jimom Tothom in svojimi tremi otroci: Ava (17), Deacon (13) in Tennessee (4), kjer so se igrali na plaži, nastavljali sončnim žarkom in uživali ob osupljivih sončnih zahodih.

Turks and Caicos otoki

A post shared by @mdollas11 on


Če si želiš razkošen kraj, potem so Turks and Caicos s svojimi panoramskimi razgledi, luksuznimi resorti in slavnimi obiskovalci točno to kar iščeš. Ne verjameš nam? Vprašaj Rihanno, ki se je lansko leto po svetovni turneji Anti World Tour sproščala prav na tej počitniški destinaciji in uživala v spektakularnem turkiznem morju.

Tokijo, Japonska

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on


Med počitniško sezono se zvezdniki pogosto odpravijo v najbolj zaposleno japonsko mesto – Tokijo. Če si resnično želiš srečati kakšnega zvezdnika, potem razmisli o obisku tamkajšnjega Disneylanda in morda se boš lahko slika z Jessico Alba, njenim možem Cashom Warrenom in njunima hčerama: Honor (9) in Haven (5).

Madrid, Španija

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on


Gwyneth Paltrow, Ed Sheeran, Alicia Vikander in Karlie Kloss se ne morejo naveličati španskega vrveža. Lansko leto je Karlie obiskala madrid in se zaljubila v čudovito arhitekturo, prometne ulice in potencial #FitnessFriday.

Havana, Kuba

A post shared by Madonna (@madonna) on


Madonna je lansko leto za svoj 58. rojstni dan odpotovala v glavno mesto Kube, kjer je odkrivala čudovite havanske zaklade. Ostali zvezdniški ljubitelji Kube pa so še Beyoncé, Jay-Z, Naomi Campbell, Rihanna in še mnogi drugi,