Poglej, kaj se zgodi, če si lase pobarvaš z Nutello!

Ja, Nutella je odlična za zajtrk na kruhu, na palačinkah za sladico ali kar sama po sebi na žlici. Zdaj pa je ena lepotna blogerka šla še korak naprej in celotni splet se sprašuje ali je šla morda malo predaleč.

Umetnica ličenja in blogerka Huda Kattan je delila video ženske, ki si je v Abed & Samer frizerskem salonu v Dubaju lase obarvala z Nutello.

Ženska ima na začetku videa popolnoma blond lase, na koncu pa popolnoma drugačne – svetlo rjave! Kakšna nora sprememba!

Frizerska tehnika vključuje prekrivanje las s sladkim rjavim namazom in prelivanjem s kondenziranim mlekom, preden se lase ovije v srebrno folijo. Po umivanju in sušenju las je končni rezultat resnično fantastičen. Ampak vsaka, ki si je že kdaj lase barvala s prelivi ve, da se le-ti sperejo z las že po nekaj pranjih. Torej, koliko časa bodo lasje sploh obdržali obarvanost od Nutelle?

“Odvisno od las,” je razkril Abed. “Če si želiš svetlo karamelno barvo, lahko traja tudi dva do tri tedne, če pa si želiš temnejšo rjavo, boš morala Nutello na laseh pustiti dlje časa in tudi obarvanost bo trajala dlje. Poleg tega pa je Nutella tudi odlična za lase, saj jih naredi bolj sijoče.”

Bi si upala poskusiti to tehniko? Ali boš Nutello še vedno raje samo mazala na kruh in palačinke?