Poglej, kako velik je že sin Justina Timberlaka in Jessice Biel!

Sin Justina Timberlaka in Jessice Biel je zrasel pred našimi očmi. In glede na to, da zvezdniški par dvoletnega Silasa ne izpostavlja javnosti, je povsem pričakovano, da bodo vse oči uprte v njega, kadarkoli se s svojo slavno mamo (ali očetom) pojavi v javnosti.

Mati-sin duo so paparaci nedavno ujeli med sprehajanjem po New Yorku in seveda sta izgledala več kot stajliš. Jessica, ki je pred kratkim razkrila, da z Justinom pričakujeta drugega otroka, je bila oblečena v denim, Silas pa je nosil simpatično otroško jakno in športne hlače, oba pa sta bila obuta v ujemajoče bele superge.

Justin Timberlake, prejemnik mnogih glasbenih nagrad je nedavno razkril, da ga je za mega hit “Can’t Stop the Feeling” navdihnil prav sin Silas. Ko je nedavno prejel Grammyja za omenjeno pesem, je v zahvalnem govoru povedal: “Za moji dve najljubši osebi na svetu, mojo ženo in mojega čudovitega sina Silasa, ki zdaj morda gleda ali pa ne,” je govor začel 36-letnik. “Če gledaš, kolega – potem je varuška odpuščena! Ljubim te, zdaj pa pojdi v posteljo in ti si razlog, da sem napisal to pesem.”

FLEXIN' on Fathers Day… #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! –JT

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


Se spomniš priljubljene skupine NSYNC? Tako fantje izgledajo danes, Justin pa je končno tudi razkril, zakaj je v resnici zapustil priljubljeno skupino!