Poglej, katero spretnost se je Kate Middleton naučila med karanteno

Pandemija koronavirusa je vplivala na čisto vse, ne glede na spol, raso, starost, družbeni status ali lokacijo. Spremenila je način življenja vseh – tudi tistih, ki živijo v palačah in nosijo tiare za formalne prireditve. Katherine, vojvodinja kambriška je resda poročena z drugim moškim v vrsti za britanski prestol, a niti ona ni imuna na posledice pandemije.

Stvar, s katero se večina med nami lahko najbolj poistoveti je brez dvoma ta, da se mora tudi Kate Middleton po svojih najboljših močeh truditi vzgajati svoje tri majhne otroke, medtem ko so šole in podjetja zaprta. Kako bi povzela celotno izkušnjo? “Naporno!” je priznala med nedavnim video klicem s skupino staršev iz šole Roe Green Junior School. O svoji učiteljski vzgoji nima ravno dobrega mnenja; ko je ravnatelj šole prosil skupino, naj oceni svoje matematične sposobnosti od 1 do 10, je Kate napisala “-5”.

Česa pa se je Kate naučila med pandemijo

Bodoča kraljica se je prav tako pridružila množicam, ki so preizkusile novo veščino, medtem ko so ostale doma, z odprtimi samo pomembnimi podjetji. “Med karanteno smo morali prevzeti dodatne vloge, pri katerih bi nam sicer pomagali drugi v naših skupnostih ali življenju,” je priznala v videu. “Med karanteno sem postala frizer, na grozo svojih otrok.” Na srečo pa ima ob sebi dobrega partnerja, ki prevzame dodatne odgovornosti. Na vprašanje “Kdo vam je bil v tej pandemiji v največjo podporo?” je Kate z velikanskimi črkami zapisala: “William.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si