Poletna moda: Kako stilirati kopalke

Poletje pomeni konec večerov skritih pod toplo odejo in začetek preživljanja vročih dni na prostem. Tvoj Instagram so zagotovo že preplavile fotografije ljudi na plaži, v ozadju pa nebo brez oblačka in sinje modro morje. Čas je, da nošenje kopalk poneseš na novo raven. Sledi nekaj preprostih stilskih nasvetov, ki bodo izgledali odlično na tebi in tudi na fotografijah (brez filtra!).

1. Slamnik

Obstaja nekaj poletnih modnih dodatkov, s katerimi nikoli ne moreš zgrešiti. In slamnik je en izmed njih. To pokrivalo v nevtralni barvi bo tvojo glavo varovalo pred močnim soncem in popestrilo kopalke. Modna klasika, ki koristi tudi tvojemu zdravju!

2. Čipkaste plažne tunike

Preproste plažne tunike so najhitrejša rešitev za vsako, ki si želi v trenutku in brez napora izgledati modno. Nam so še posebej všeč čipkaste, saj so lahkotne in ustvarijo klasičen plažni videz. Če si želiš nekaj bolj preprostega, potem si omisli čipkasto tuniko v eni barvi, v kateri se boš lahko s plaže direktno odpravila na kosilo ali večerjo. Aja, in nikar ne pozabi na elegantna sončna očala!

3. Trak za lase

Klobuk lahko zamenjaš s tem čudovitim lasnim dodatkom. Trak za lase lahko nosiš na toliko različnih načinov, da nikoli ne boš imela občutka, kot da se ponavljaš. Poleg tega bo v trenutku ustvaril prefinjen videz, tvoje lase pa hkrati tudi varoval pred vetrom.

4. Dolg kimono

Ali se odpravljaš na plažo ali pa boš le malo posedala ob bazenu, nošenje dolgega kimona je odličen način, da nekoliko zakriješ svoje telo, hkrati pa pokažeš svoje kopalke. In najboljše pri dolgem kimonu? Pristoji vsakemu modelu kopalk, poleg tega pa ga lahko slečeš in zavežeš okoli pasu (da izgleda kot sarong).

5. Nakit

Že znano dejstvo pravi, da najmanjši detajli naredijo ogromno razliko. V tem primeru govorimo o enostavni kombinaciji kopalk in nekaj nakita. Prefinjen dodatek bo popestril videz, hkrati pa ti bo še vedno udobno. Ko si želiš na plažo ali bazen vnesti malo elegance, h kopalkam kombiniraj viseče resaste uhane ali pa zlate zapestnice.

6. Denim kratke hlače

Včasih življenje kar kliče po na plaži preležanih poletnih dneh s knjigo v roki in psom zraven sebe. Denim kratke hlače po vrhu kopalk so na take dni naša najljubša modna izbira. Na glavo si le še povezni slamnik in pripravljena si lenobni dan.

7. Maksi krilo

Dolgo plapolajoče krilo je eno od tistih videzov, za katerega te bodo ljudje spraševali ali kje si ga kupila ali pa ti govorili kako lepa si v njem. Morda gre zahvala temu, kako graciozno izgleda že samo po sebi medtem ko hodiš ali plapola, ko zapiha veter. Maksi krilo s kopalkami je definicija elegance – vse, kar moraš narediti je le še, da zraven kombiniraš modna očala in torbico.

8. Zabavna očala

Kot zelo običajen dodatek v sončnih dneh, sončna očala v trenutku popestrijo vsak modni videz. Zanimiva sončna očala delujejo na dva načina: so zaščita za tvoje oči in že sami po sebi opazen modni dodatek. V mnogo različnih oblikah in velikostih je tvoja izbira neskončna.