Policija poklicana na dom pevke Lady Gaga

Policija je nedavno obiskala hišo Lady Gage v Malibuju.

Razkrito je bilo, da se je policija odzvala na klic varnostne ekipe 37-letne pevke v zvezi z zaskrbljujočim incidentom motenja posesti.

Okoli 19:42 v četrtek, 11. maja, je neznani moški prišel do hiše, kjer domuje Lady Gaga in na njenem dovozu pustil šopek rož. Moški je prišel le do spodnjega dela dovoza, preden ga je ustavila Gagina varnostna ekipa.

“Policija je prišla do rezidence Lady Gage v zvezi s klicem za motenje posesti,” je za EW delil poročnik Jack Jordan iz šerifovega oddelka okrožja Los Angeles. “Policija je nato stopila v stik z njenim varnostnikom, ki je izjavil, da je osumljenec šel mimo varnostnikov in položil rože na dovoz.”

TMZ poroča, da je bila Gaga v času incidenta doma, vendar ni imela stika z moškim. Po navedbah revije je Gagina varnostna ekipa policiji povedala, da so istega moškega že prej opazili na njenem posestvu in da je poskušal pevki pustiti več daril.

Poročnik Jordan je dejal, da so poslanci “ugotovili, da ni prišlo do kaznivega dejanja”, saj moški ni poskušal vzpostaviti stika z Gago. Zaradi incidenta tudi ni bil aretiran.

Preberi si tudi:
Lady Gaga - Modna.si

Lady Gaga o tem, kaj bi počela, če ne bi bila slavna pevka

Lady Gaga je nedvomno ena najbolj prepoznavnih zvezd na svetu. Njeni načrti za prihodnost pa so nekoliko manj znani javnosti. 36-letna pevka je v nedavnem intervjuju spregovorila o…