fbpx

Poročila se je najstarejša hči raperja Eminema

Eminemova najstarejša hči Alaina Scott je dahnila usodni da!

30-letna zagovornica duševnega zdravja se je pretekli vikend v Detroitu v Michiganu poročila z dolgoletno ljubeznijo Mattom Moellerjem in čudovite fotografije s slovesnosti delila s sledilci na svojem Instagramu.

Oboževalci pa se sprašujejo, ali se je Eminem dejansko udeležil poroke, saj ga niso našli na nobeni fotografiji.

Po razkritih prvih fotografijah z njene poroke, ki jih je posnel Jean Smith Photography, so oboževalci šli na lov za Eminemom na dogodku. Vendar ga ni bilo nikjer opaziti in mnogi so se spraševali, ali se je poroke sploh udeležil.

Številni so poudarili, da je Eminem bil tam, vendar se je odločil, da ne bo na fotografijah, da ne bi zasenčil Alaininega dneva. Obstaja tudi precejšnja možnost, da Alaina preprosto ni objavila nobene fotografije z njim, ker je želela, da ostanejo zasebne.

Alaina je pravzaprav Eminemova nečakinja. Je hči Dawn, sestre dvojčice njegove bivše žene Kim Scott, s kateri ima hči Hailey Jade. Eminem, čigar pravo ime je Marshall Mathers, in Kim sta Alaino vzgajala kot svojo hči.

Preberi si tudi:
Ed Sheeran, Eminem - Modna.si

VIDEO: Eminem zaslužen za to, da je Ed Sheeran nehal jecljati

Ed Sheeran hvaležen Eminemu za pomoč pri zdravljenju njegove govorne napake. Med nastopom v oddaji The Howard Stern Show je 32-letni pevec povedal, da so mu raperjeve pesmi…