Domov » Lepota & zdravje » Potrjeno! TAKŠNA oblika nohtov optično podaljša tvoje prste

Potrjeno! TAKŠNA oblika nohtov optično podaljša tvoje prste

Lepota & zdravjeLičenje
Potrjeno! TAKŠNA oblika nohtov optično podaljša tvoje prste
📷 Vivaluxury

Vzemi na znanje pred naslednjim obiskom kozmetičnega salona ali piljenja nohtov v udobju lastnega doma!

Izkazalo se je, da lahko oblika konice tvojih nohtov popolnoma preobrazi izgled tvojih prstov. In kakšna oblika jih torej optično najbolj podaljša?

Po mnenju Amy Ling Lin, ki je ustanoviteljica Sundays Studia v New Yorku, ovalna oblika optično najbolj podaljša prste. “Svojim strankam vedno svetujem, da se odločijo za ovalno obliko konic, pri kateri so robovi popiljeni naravnost, konica pa je nekoliko zaobljena.”

Povsem logično, se strinjaš? Ovalna oblika nohtov posnema obliko tvojega prsta, s čimer ustvari podaljševalni učinek, za razliko od kvadrataste oblike, ki ustvari pravokotno linijo in optično skrajša tvoje prste (dobro vedeti, če imaš dolge prste in bi jih rada optično skrajšala).

Čeprav je ovalna oblika najbolj očitna izbira, pa obstaja še ena oblika, ki prav tako podaljša tvoje prste. “Mandljeva oblika nohtov ima prav tako podaljševalni učinek na roke in ustvari navidez daljše prste,” je razkrila zvezdniška manikerka Skyy Hadley. Ampak pozor, če se ti nohti radi lomijo, potem mandljeva (almond) oblika (nekoliko bolj v špico od ovalne oblike) nikakor ni primerna za tvoje nohte in se raje odloči za ovalno.